Windows 7 vs Windows 10

Dostum Linux kurarsın başta bakarsın 500mb, ne güzel çok az ram kullanıyor dersin. İki üç program yükler tarayıcı kullanmaya başlayıncada ram kullanımı Windowstan çokta farklı olmaz.

Program yükleyince değil, programı açınca RAM tüketmeye başlar. Ayrıca boşta RAM tüketiminden bahsediyoruz zaten, Windowstan hayli hayli farklı "boşta"ki RAM tüketimi

Bir forumdaki 4-5 arkadaş çok akıllı kendileri Linux kullanıyor ama yığınla geliştirici onlar kadar akıllı değil o yüzden Linux yerine Windows tercih ediyorlar.

Bu tamamen kullanılan yazılım dili, kullanılan araçlara göre değişiklik gösterir. Eğer geliştirici Windows'ta kullandığı araçlardan memnunsa ve kısıtlanmadığını düşünüyorsa geçmeyebilir.

Dostum bu adam programları yükleyip masaüstünde ikonlarını izlemeyecek farkındaysan
Boştaki tüketim farklı olabilir fakat kullanımda hiç bir fark yok.

Dostum bu adam programları yükleyip masaüstünde ikonlarını izlemeyecek farkındaysan
Boştaki tüketim farklı olabilir fakat kullanımda hiç bir fark yok.

Dediğiniz kendiniz de anlamamış gibisiniz. Açılan programların kullanımı boştaki kullanımın üstüne eklenir. Tamamen sallamasyon bir örnek:

Linux: Boşta 800 MB -> 2 tarayıcı sekmesi açıldı (+1 GB) = 1,8 GB
Windows: Boşta 4 GB -> 2 tarayıcı sekmesi açıldı (+1 GB) = 5 GB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…