Aslında Microsoft Windows 7'yi geliştiricilere ilk başta Vista SP3 olarak yollamıştı.
Sonra Microsoft fikrini değiştirip yeni işletim sistemi dedi ve efsane Windows 7(Vista SP3) çıktı.
Aslında Microsoft Windows 7'yi geliştiricilere ilk başta Vista SP3 olarak yollamıştı.
Hangi işletim sistemini tercih edersiniz ben Windows 7.
Yine sinirimi bozan Windows 10 duyuyorumWindows 10 tabii ki de
Samsung 870 EVO alacaksın. Rahat rahat Windows 10 kullanacaksın. Ama benim gibi eski bir HDD kullanıyorsanız Windows 8 kurmanız iyi olacaktır. Laptop ilk başta Win 8 idi. Gayet de iyi idi Win 8. sonradan Windows 10 yaptım pişman oldum.
Evet. Ve şuan format yapamam. Yapabilsem bile ailem formata izin vermez. Yok bir şey olmaz diyorum. Dosyaları yedeklerim diyorum. Gene olmaz diyorlar.Windows.old sildiniz mi?
Evet. Ve şu an format yapamam. Yapabilsem bile ailem formata izin vermez. Yok bir şey olmaz diyorum. Dosyaları yedeklerim diyorum. Gene olmaz diyorlar.
Windows 10'u tercih ederim.
Ben kurduğumda ilk başta kasılıyordu. Bende sonradan düzelir dedim. Yeni kurduk diye. Peki bilmiyorum tabi. Sonradan güncellemeler geldi daha iyi oldu laptop. 1 ay önce falan gayet akıcı idi windows 10. Geçenlerde güncelleme geldi windows' a o yüzden kasıyor. Allah belasını versin Microsoft' un yapacağı güncellemeyeHocam silmeseydiniz geri dönebilirdiniz Windows 8.1
 .
 .Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.