garfield63 Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 535 Çözümler 1 29 Mart 2021 #11 Neyse gerek yok. Rehber için teşekkürler. Ama 1.maddeyi gözden geçirmelisiniz. Daemon tools tarzı programlar kurulu gelmiyor.
Neyse gerek yok. Rehber için teşekkürler. Ama 1.maddeyi gözden geçirmelisiniz. Daemon tools tarzı programlar kurulu gelmiyor.
somali436 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 64 29 Mart 2021 #12 Silinen üye dedi: Daemon Tools kullanmışsınız siz. Hocam Daemon Tools Lite veya bir 3.parti sürücü ile açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Daemon tools zaten windows 10'da da kullanıyorum, ama daemon tools olmadan da bazı iso dosyalarını windows explorer ile açabiliyoruz.
Silinen üye dedi: Daemon Tools kullanmışsınız siz. Hocam Daemon Tools Lite veya bir 3.parti sürücü ile açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Daemon tools zaten windows 10'da da kullanıyorum, ama daemon tools olmadan da bazı iso dosyalarını windows explorer ile açabiliyoruz.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Mart 2021 #13 somali436 dedi: Daemon tools zaten windows 10'da da kullanıyorum, ama daemon tools olmadan da bazı iso dosyalarını windows explorer ile açabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şahsen Windows 7'de açamıyordum.
somali436 dedi: Daemon tools zaten windows 10'da da kullanıyorum, ama daemon tools olmadan da bazı iso dosyalarını windows explorer ile açabiliyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şahsen Windows 7'de açamıyordum.