Çözüldü Windows 7 vs Windows 8

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Packard Bell TS11hr model laptopa sahibim. Donanımların altda yazdım. Sitesinde BIOS güncellemesini yapmak için kontrol ettim Windows 7 ve 8 desteklediğini gördüm. Bu sisteme hangi işletim sistemini kurmamı önerirsiniz. Windows 7 mi? Windows 8 mi?

Intel i5-2410M.
NVIDIA GT-520M ( 1GB VRAM)
8 GB DDR3 (kendim yükselttim normalde 4'dü)

Packard Bell TS11hr model laptopa sahibim. Donanımların altda yazdım. Sitesinde BIOS güncellemesini yapmak için kontrol ettim Windows 7 ve 8 desteklediğini gördüm. Bu sisteme hangi işletim sistemini kurmamı önerirsiniz. Windows 7 mi? Windows 8 mi?

Intel i5-2410M.
NVIDIA GT-520M ( 1GB VRAM)
8 GB DDR3 (kendim yükselttim normalde 4'dü)
Win 8 öneririm. Bu arada Win 10 kurmanızın önünde de bir engel yok belirteyim. Çok daha eski cihazlara Win 10 kurdum 😀

Technopat'a rehber hazırlayıp daha çok yazım işlerinde kullanacağım laptopu. Ama ara sırada Sniper Ghost Warrior 1 ya da commandos Strike Force gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum Windows 8.1 uygun mudur bu yapacaklarım için.
Evet.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı