Windows 7 Wi-Fi Ağ Görünmemesi

beyazayeb

Megapat
Merhaba arkadaşlar.
Enteresan bir sorunla karışılaştım çözüm bulamadım. Umarım yardımcı olursunuz.
2 gün önce iş için Lenovo Ideapad 320 aldım.
Windows 64 bit kurulu geldi kullandığım program sadece Win7 32 bit ile çalıştığı için sitemi değiştirmek zorunda kaldım.
Kurulumu yaptım zar zor deriverları yükledim. Touchpad hariç, onu bir türlü çözemedim.
Wi-Fi driveri sorunsuz yüklendi ancak bağlantı simgesinde ağ görünmüyordu. Ne kadar deneme yapsamda sonuç alamadım. Harici bir USB Wi-Fi kartı ile deneme yaptım o bağlandı.
Sorunu çözemeyince vazgeçtim ekranı kapattım. Bir süre sonra ekranı açtım Wi-Fi ağları görüyor. Bağlandı sorun yok. Makineyi kapatıp açtım yine ağ yok. Ekranı kapatıp açtım ağlar yine geldi ve hemen bağlandı.
Bu sorunun sebebi ne olabilir, çözümü var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ile geldiyse Windows 7 kurup sürücüleri kursanız bile sürücüleri bulmanız çok zor olacaktır.
https://www.driveridentifier.com/files/driveridentifier_portable.zip
Bu program ile taratıp açılan linki buradan gönderin. Sürücü varsa paylaşırım ama yaşadığın sorunlar konusunda yardımcı olamam yeni sistemlerde Windows 7 çok sorun çıkartıyor. Bunu ben bile çözemiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı