Militanz1
Hectopat
Daha fazla
S.A arkadaşlar iyi geceler. Ben de w10'a geçiş yapacağım fakat nasıl yapacağım vs. falan bir bilgim yok. Kuruluma başlamadan evvel USB olayı vs. falan varmış. Bana detaylı bir biçimde anlatacak varsa çok makbule geçer.
Bundan 1-2 gün öncede gelmişti bu ekran.
Yükledim vs. falan fakat son aşamada kalıyor. 2 kere oldu bu olay. %76'da kalıyor sonra hafif mavimsi bi ekran geliyor daha sonra 30 dakika kadar bekledim. Belki devam eder vs. falan diye ama gelmiyor, mecbur res. atıyorum ardından kurulum yapılamadı, eski windows sürümüne geri geçiliyor falan diyor. Eski haline tekrar geliyor.
Res. attıktan sonra bu ekran geliyor:
Güncelleştirmelere baktığımda ise bu ekran.
Bana baştan sona ne yapmak gerekiyorsa kendinizde geçiş yaptıysanız vs. falan yardımcı olursanız çok iyi olur.
Bu arada sistemim w7 ultimate.
Bundan 1-2 gün öncede gelmişti bu ekran.
Yükledim vs. falan fakat son aşamada kalıyor. 2 kere oldu bu olay. %76'da kalıyor sonra hafif mavimsi bi ekran geliyor daha sonra 30 dakika kadar bekledim. Belki devam eder vs. falan diye ama gelmiyor, mecbur res. atıyorum ardından kurulum yapılamadı, eski windows sürümüne geri geçiliyor falan diyor. Eski haline tekrar geliyor.
Res. attıktan sonra bu ekran geliyor:
Güncelleştirmelere baktığımda ise bu ekran.
Bana baştan sona ne yapmak gerekiyorsa kendinizde geçiş yaptıysanız vs. falan yardımcı olursanız çok iyi olur.
Bu arada sistemim w7 ultimate.
Son düzenleyen: Moderatör: