Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 420 mm sıvı soğutma sığmıyor

Hocam çok tavsiye etmem çünkü radyatör yapısı gereği çok fazla hava sürtünme yüzeyine sahip. Hele ki Arctic'te bu daha fazla. Fanın radyatöre hava üflemesi, radyatörden hava çekmesinden çok daha performanslı bir etki yapar. Fanlar biliyorsunuz aynı zamanda kasa içerisindeki sıcak havayı da tahliye edip radyatöre doğru üflüyor. Fanları terse koyduğunuzda sıcak hava radyatörde daha da boğulacak ve fanlar da çok iyi vakumlayıp dışarı atamayacak. Siz fanları önce söküp radyatörü montajladıktan sonra yerlerine takmayı deneyin. Bu sırada RAM'ler ve ekran kartı da takılı olması anakarta.

Ayrıca kasanızın ön camının da vidalarla sökülüp çıkarılabiliyor olması gerek. Ön cam çıkarsa zaten bir engel kalmayacak önünüzde. Siz büyük ihtimalle ön camı çıkarmadan montajlamaya çalıştınız.

Anladım hocam çok teşekkür ederim ön camı söktüm oradan montalamaya çalıştım zaten akşam dediğiniz gibi yapıp tekrardan deneyeceğim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Bu arada fanlar uzun vidalarla radyatöre montajlanırken radyatör de kasaya kısa vidalarla sabitlenir genelde. Bir şekilde radyatörün vida deliklerini kasadaki deliklere denk getirebiliyor olmanız gerek. Eğer getiremiyorsanız da dediğim gibi ya anakart soğutma blokları ya da Ram'ler engelliyor genelde. Bazen CPU giç kablosu da tam o kısımlara denk geldiğinden arkaya biraz daha kıvırıp fazlalık kabarıklık yapan kısmını dikkatlice gidermeniz gerekebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı