Windows 7 yanına Windows 8.1 kursam PC kasar mı?

Kasması için bir neden göremiyorum ama 8.1 varken 7 gereksiz. 7 devri bitti artık.
Yalnız win 8 veri aktarımında RAM'leri kullandığı için veri aktarımı çok yavaş oluyor. Haliyle RAM'lerin de bir sınırı var. Birde çift işletim sistemi yüklemek yerine tek bir işletim sistemi yüklesem sizce win 8 mi yükleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları kurulu bırakıyor diye bir şey yok. Temiz kurulumda hiç bir dosya ve sürücü kalmaz. Adı üstünde temiz kurulum.

Bal gibi kurulur. Pentium E serisi ve Q xxxx serilerine 8.1 tavsiye ediyoruz.[/Q
İş.
Dosyaları kurulu bırakıyor diye bir şey yok. Temiz kurulumda hiç bir dosya ve sürücü kalmaz. Adı üstünde temiz kurulum.

Bal gibi kurulur. Pentium E serisi ve Q xxxx serilerine 8.1 tavsiye ediyoruz.
Evet işlemcim pentium dual core.

Arkadaşlar sağ olun Win 8.1 kuruyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız win 8 veri aktarımında RAM'leri kullandığı için veri aktarımı çok yavaş oluyor. Haliyle RAM'lerin de bir sınırı var.

Bunu ilk defa senden duyuyorum. RAM her iş için kullanılır. Veri kopyalama, programlar. RAM'leri kullanmak istyorsan çok güzel bir çözüm önerim var sana: RAM'leri sök ve bilgisayarı öyle kullan.

Hiçbir sorun yokken bilgisayara format atmak sakıncalı değil mi ? Atarsam da programları nasıl geri yükleyeceğim.

Abi birde win 8.1 yüklersem oyunlarımı yeniden açabiliyor muyum? Çünkü oyunlarım korsan. Bir forumda demişlerdi "win 8 orijinal oyunları çalıştırıyor"Sizce bu doğru mu ve oyunlarıma yeniden kavuşabilir miyim?

Hiçbir sorun yokken bilgisayara format atmak sakıncalı değil mi ? Atarsam da programları nasıl geri yükleyeceğim.

Abi birde win 8.1 yüklersem oyunlarımı yeniden açabiliyor muyum? Çünkü oyunlarım korsan. Bir forumda demişlerdi "win 8 orijinal oyunları çalıştırıyor"Sizce bu doğru mu ve oyunlarıma yeniden kavuşabilir miyim?
Bunu yanına kursan yada önceden ilaçlı Windows'un varsa yanına kurarsan ilacını devreden çıkartabiliyormuş işte korsan avcısı:
Windows Enterprise
Ve bu İngilizce.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı