Windows 7 'yi Windows 10'a Yükseltme Seçenekleri

HakanAvci06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Malum yakında Windows 10 tam sürüm paylaşıma sunulacak. Lakin cevabını bulamadığım bir soru var.

Şimdi benim elimde Windows 7 lisansı var ve ben bu lisans ile Windows 10'a geçeceğim. Fakat bu geçişin temiz bir kurulum olmasını istediğim için Windows 10 ISO tam sürüm microsoft tarafından paylaşılacak mı ?

Eğer paylaşılacaksa :
  • Ben Windows 7 keyim ile indirğim windows 10 iso dosyasını etkinleştirebilecek miyim ?
  • Eğer Etkinleştiremeyeceksem :
    • Her defasında windows 7 kurup sonra tekrardan windows 10'mı güncelleyeceğim? 1 sene sonra güncelleme bittiğinde format atma gibi bir şansım olmayacak mı ?
  • Ayrıca ben şuan windows 10 10130 veya 10135 build sürümünü kuracağım.Windows 10 tam sürüm çıktığında yine windows 7 keyim ile tam sürüme geçiş yapıp windows 10'u etkinleştirebilecek miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Hayır. Yükletme sonrası sana yeni ürün anahtarı verilecek.
  • Buna gerek yok. Zaten format atmak istediğinde Windows 10 içinde bir sıfırlama özelliği olacak. ISO dosyasını da edinebileceksin büyük ihtimalle.
  • Elinde Windows 7 ürün anahtarın varsa her halükarda Windows 10'u bedava edinebileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…