Windows 7 'yi Windows 10'a Yükseltme Seçenekleri

HakanAvci06

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Malum yakında Windows 10 tam sürüm paylaşıma sunulacak. Lakin cevabını bulamadığım bir soru var.

Şimdi benim elimde Windows 7 lisansı var ve ben bu lisans ile Windows 10'a geçeceğim. Fakat bu geçişin temiz bir kurulum olmasını istediğim için Windows 10 ISO tam sürüm microsoft tarafından paylaşılacak mı ?

Eğer paylaşılacaksa :
  • Ben Windows 7 keyim ile indirğim windows 10 iso dosyasını etkinleştirebilecek miyim ?
  • Eğer Etkinleştiremeyeceksem :
    • Her defasında windows 7 kurup sonra tekrardan windows 10'mı güncelleyeceğim? 1 sene sonra güncelleme bittiğinde format atma gibi bir şansım olmayacak mı ?
  • Ayrıca ben şuan windows 10 10130 veya 10135 build sürümünü kuracağım.Windows 10 tam sürüm çıktığında yine windows 7 keyim ile tam sürüme geçiş yapıp windows 10'u etkinleştirebilecek miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Hayır. Yükletme sonrası sana yeni ürün anahtarı verilecek.
  • Buna gerek yok. Zaten format atmak istediğinde Windows 10 içinde bir sıfırlama özelliği olacak. ISO dosyasını da edinebileceksin büyük ihtimalle.
  • Elinde Windows 7 ürün anahtarın varsa her halükarda Windows 10'u bedava edinebileceksin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı