Merhaba yarın kardeşim eski bilgisayarını bana verecek. Şu an içinde Windows 7 starter X86 var.
Ben format atacağım. Kuracağım Windows 7 sürümü: Starter X86.
Ben format atarken sürücüler otomatik yüklenir mi? Yüklenmez ise benim hiç tecrübem yok.
Bana yardım edebilirmisiz.
Yüklenmez. Ama şöyle yapabilirsin. C:\Windows\System32\DriverStore klasörünü flasha kopyalarsın format sonrası aygıt yöneticisinden yüklenmemiş driverleri bul diyerek flash klasörünü gösterirsin eksik sürücüleri bu şekilde yüklersin. Bizzat yardım edecek birinden yardım alman daha iyi olur.
Merhaba yarın kardeşim eski bilgisayarını bana verecek. Şu an içinde Windows 7 starter X86 var.
Ben format atarken sürücüler otomatik yüklenir mi? Yüklenmez ise benim hiç tecrübem yok.
Bana yardım edebilir misiniz?
Windows 7, Windows 8.1 bunlar Windows 10 ve Windows 11 gibi sürücülerin hepsini otomatik yükleyemeyebilirler. Özellikle Windows 7 kurulacaksa ağ sürücüsünün USB belleğe atılmasını öneriyorum.
Bana yardım edebilirmisiz.
Değişiyor. Ne tür bir donanım kullandığınıza bağlıdır. Intel GMA grafikli bir cihaza kurarsaniz yuklenir. Ama daha yeni ve default WDDM ile gelmeyen her driverlarda yuklenmez.
Yüklenmez. Ama şöyle yapabilirsin. C:\Windows\System32\DriverStore klasörünü flasha kopyalarsın format sonrası Aygıt Yöneticisi'nden yüklenmemiş sürücüleri bul diyerek flash klasörünü gösterirsin eksik sürücüleri bu şekilde yüklersin. Bizzat yardım edecek birinden yardım alman daha iyi olur.
Yüklenmez. Ama şöyle yapabilirsin. C:\Windows\System32\DriverStore klasörünü flasha kopyalarsın format sonrası aygıt yöneticisinden yüklenmemiş driverleri bul diyerek flash klasörünü gösterirsin eksik sürücüleri bu şekilde yüklersin. Bizzat yardım edecek birinden yardım alman daha iyi olur.