Windows 7 yüklenirken sürücüler otomatik yüklenir mi?

613007

Decapat
Makaleler
2
Merhaba yarın kardeşim eski bilgisayarını bana verecek. Şu an içinde Windows 7 starter X86 var.
Ben format atacağım. Kuracağım Windows 7 sürümü: Starter X86.
Ben format atarken sürücüler otomatik yüklenir mi? Yüklenmez ise benim hiç tecrübem yok.
Bana yardım edebilirmisiz.
PC donanımlarını bilmiyorum.

Yüklenmez. Ama şöyle yapabilirsin. C:\Windows\System32\DriverStore klasörünü flasha kopyalarsın format sonrası aygıt yöneticisinden yüklenmemiş driverleri bul diyerek flash klasörünü gösterirsin eksik sürücüleri bu şekilde yüklersin. Bizzat yardım edecek birinden yardım alman daha iyi olur.

Merhaba yarın kardeşim eski bilgisayarını bana verecek. Şu an içinde Windows 7 starter X86 var.
Ben format atarken sürücüler otomatik yüklenir mi? Yüklenmez ise benim hiç tecrübem yok.
Bana yardım edebilir misiniz?

Windows 7, Windows 8.1 bunlar Windows 10 ve Windows 11 gibi sürücülerin hepsini otomatik yükleyemeyebilirler. Özellikle Windows 7 kurulacaksa ağ sürücüsünün USB belleğe atılmasını öneriyorum.

Bana yardım edebilirmisiz.
Değişiyor. Ne tür bir donanım kullandığınıza bağlıdır. Intel GMA grafikli bir cihaza kurarsaniz yuklenir. Ama daha yeni ve default WDDM ile gelmeyen her driverlarda yuklenmez.

Peki nasıl yükleyebilirim 15-16 senelik PC. Sürücü yoktur diye düşünüyorum.
Sürücüsüz kullansam ne olur?

Yüklenmez. Ama şöyle yapabilirsin. C:\Windows\System32\DriverStore klasörünü flasha kopyalarsın format sonrası Aygıt Yöneticisi'nden yüklenmemiş sürücüleri bul diyerek flash klasörünü gösterirsin eksik sürücüleri bu şekilde yüklersin. Bizzat yardım edecek birinden yardım alman daha iyi olur.

Tamam teşekkürler yarın deneyeceğim sonucu buraya bildireceğim.
Sağ olun.

Edit: Konuyu yanlışlıkla öne çıkardım bir şey olur mu?

Peki nasıl yükleyebilirim 15-16 senelik PC. Sürücü yoktur diye düşünüyorum.

Vardır ama zor bulabilirsin hepsini.

Edit: Konuyu yanlışlıkla öne çıkardım bir şey olur mu?

Bir şey olmaz. Konuyu öne çıkarma özelliği konuya cevap gelmeyince kullanınca işe yarıyor konuyu yeni mesajlar kısmında öne çıkartıyor yani.

Yüklenmez. Ama şöyle yapabilirsin. C:\Windows\System32\DriverStore klasörünü flasha kopyalarsın format sonrası aygıt yöneticisinden yüklenmemiş driverleri bul diyerek flash klasörünü gösterirsin eksik sürücüleri bu şekilde yüklersin. Bizzat yardım edecek birinden yardım alman daha iyi olur.
Hocam biraz geç yazıyorum. Ve geç deneme şansım oldu. Kurmuştum ama çoğu driver inmemişti. Sizin dediğiniz şekilde denedim sorunsuz oldu. Teşekkürler 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı