Windows 7 Zoom açar mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bilgisayarımı sayın gereksiz hizmet şampiyonu Windows 10'dan Windows 7 Pro sürümüne (yükseltmeyi) düşünüyorum. Tek derdim Windows 7 Pro üzerinden Zoom derslerime hatasız girebilir miyim? EBA'da sorun çıkarıyordu Zoom'a girilir mi?

Öncelikle sistem özelliklerinizi belirtmezseniz yardımcı olamayız. Ayrıca Windows 10, Windows 7'den daha üst bir seviyedir. Yani Windows 7'ye geçerseniz sistem düşürmüş olacaksınız, yükseltme değil. Gereksiz hizmetleri yoktur. Sadece sisteminiz onu kaldıramadığı için gereksiz bir tavır sergiliyorsunuz :)

Öncelikle sistem özelliklerinizi belirtmezseniz yardımcı olamayız. Ayrıca Windows 10, Windows 7'den daha üst bir seviyedir. Yani Windows 7'ye geçerseniz sistem düşürmüş olacaksınız, yükseltme değil. Gereksiz hizmetleri yoktur. Sadece sisteminiz onu kaldıramadığı için gereksiz bir tavır sergiliyorsunuz :)
dostum tek sorum Zoom'a girer mi?

Buradakine göre evet.

Dosya Ekleri

• 1604750318591.png
    1604750318591.png
    17 KB · Görüntüleme: 454
Onun yerine Windows 8.1'i kullanmanızı tavsiye ederim hem Zoom'u da çalıştırıyor ve Windows 10 kadar RAM yemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı