Windows 7'de Açılan Program Windows 10'da Açılmıyor

nullhedge

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler,

Windows 7'de kullandığım bir program var, bilgisayara katılımsız bir şekilde kuruluyordu ve kullanırken hiç sorun çıkarmıyordu. Windows 10'a geçtikten sonra katılımsız bir şekilde kuruldu fakat programı açmaya çalıştığımda açılıp hemen kapanıyor. Uyumluluk ayarlarından denedim ama düzelmedi yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.

İyi günler,

Windows 7'de kullandığım bir program var, bilgisayara katılımsız bir şekilde kuruluyordu ve kullanırken hiç sorun çıkarmıyordu. Windows 10'a geçtikten sonra katılımsız bir şekilde kuruldu fakat programı açmaya çalıştığımda açılıp hemen kapanıyor. Uyumluluk ayarlarından denedim ama düzelmedi yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.
Program windows 10 uyumlumu ve son sürümmü?

Yüklemeye çalıştığınız program Windows 7 desteklidir. Programın Windows 10 uyumlu ve katılımsızını bulmayı deneyin. Uyumluluk ayarlarında malesef çoğu programın uyumluluk sorunu çözülmüyor.

Yüklemeye çalıştığınız program Windows 7 desteklidir. Programın Windows 10 uyumlu ve katılımsızını bulmayı deneyin. Uyumluluk ayarlarında malesef çoğu programın uyumluluk sorunu çözülmüyor.
Windows 10'a uygun katılımsızını bulamadım.
Bulabilirseniz paylaşırmısınız.?

Kullanmış olduğunuz program ile ilgili pek bir bilgim yok malesef. Program ile ilgili bilgisi olan bir yönetici mutlaka yazacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı