Windows 7'de açılan program Windows 8'de açılmıyor

Norton virüs uyarısı verip sildi. Virustotal'e upload edip tarattırdım, çıkan sonuç:

https://www.virustotal.com/tr/file/...e938e8c25d992f63148813bb/analysis/1381242843/

Neyse, yine de çalıştırmayı denedim. Program VMWare ThinApp ile paketlenmiş ama eski sürüm olduğundan uyumsuz. Paketin içindeki sürüm bile uyumsuz anlaşılan.

Kusura bakma ama zaten Türk programcıların yaptığı bir programın da ileriye dönük olduğunu görmedim. Adamlar zaten programlarken VB6 ile başlıyor kodlamaya. Üniversitede önüne ne koyarlarsa koyun gibi onda kodluyor. Kendini geliştirmek yok...

AV lerin uyarı verme sebebi basıldığı karakterlerin logunu tutmasındandır. Bu yüzden malware olarak nitelendirmişlerdir. Normalde bu gibi durumlarda yazılımı yapan kişi veya kişiler FP olarak güvenlik yazılımları firmalarına yazılımı da ekleyerek bildirmeleri ve durumu düzeltmelerini istemeleri gerekir. Ama özellikle ülkemizde bu pek olmamakta :)

Recep Bey dediklerinde gayet haklı. Eğer satın aldıysanız uygulamayı durumu onlara iletin ufak bir güncelleştirme yapsınlar bi zahmet.

Teşekürker yardımlarınız için dosyada virüs olmaması lazım. Recep abi bende de norton yüklü nasıl virüs bulup sildi sen yapma bari :( Ayıca windows 7 de açılan şeyin windows 8 de açılmamsı nası böyle bir şey olabilir net framework yüklü, uyumluluk modundan hepsini denedim düzeltmesini vs istedim yine aynı ne işe yarıyor ? Peki bu uyumluluk, bu kabul edilebilir şey değil nası bi çare bulabilir buna ? Programı satın almadım kardeşimin lisede vista pclerde calışma yaptıkları program. Bir oluru yok mudur bu sorunun. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı