Windows 7'de Adobe After Effects 2019 nasıl indirilir?

Burak Gençoğlu

Centipat
Başlıkta da gördünüz bu programı indiriyorum ama durmadan hata alıyorum. 0x000005 diye bir hata nasıl hata almadan yüklerim? Windows 7 kullanıcısıyım.

Adobe After Effects 2019 Windows 7 desteklemiyor olabilir. Daha eski bir After Effects sürümü ile deneyin.

Gördüğüm kadarıyla sisteminizin 64 bit olması gerekiyor, sizinki öyle mi? Öyleyse rapor paylaşın.
Ayrıca sisteminizi belirtin. Kötü bir şey bile olsa en azından Win 8.1 kullanılabilir.

Evet sanırım desteği kesilmiş.
Fakat bazıları çalıştırmak için yol bulmuş Adobe forumlarında.
Bu konu hakkında bilgim olmadığı için link vermeyeceğim fakat. Running After Effects 2019 in Windows 7 diye aratırsa muhtemelen bir sonuç görür.

64 bit kullanıyorum.Hata raporunu hazırlayıp yollayacağım.Sistem 6 GB Ram 2 GB ekran kartı 750 GB Disk.

Sadece sayısal değerleri belirtmekle olmaz, bileşenlerin modelini de belirtin. Ama sanıyorum ki 8.1'i rahatça kullanabilirsiniz.

Sadece sayısal değerleri belirtmekle olmaz, bileşenlerin modelini de belirtin. Ama sanıyorum ki 8.1'i rahatça kullanabilirsiniz.
Nedeni sistemim'mi?
Hata raporunu atamıyorum nedeni ise programı kaldırdım.Ae kuranlar nasıl kurdu Windows 7 ye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…