SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 19 Kasım 2020 #1 Windows 7 işletim sisteminde görev yöneticisinde HDD seçeneği yer almıyor. Peki, nasıl anlık olarak HDD kullanımını görebilirim?
Windows 7 işletim sisteminde görev yöneticisinde HDD seçeneği yer almıyor. Peki, nasıl anlık olarak HDD kullanımını görebilirim?
Çözüm Webcam kullanan insan 19 Kasım 2020 CTRL+ALT+DELETE ve ya başlat menüsüne sağ tık > Görev yöneticisini başlat > Performans > Kaynak İzleyici > Disk
CTRL+ALT+DELETE ve ya başlat menüsüne sağ tık > Görev yöneticisini başlat > Performans > Kaynak İzleyici > Disk
HedefTayfun Picopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 124 19 Kasım 2020 #2 SalihCinar dedi: Windows 7 işletim sisteminde görev yöneticisinde HDD seçeneği yer almıyor. Peki, nasıl anlık olarak HDD kullanımını görebilirim? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisnde yazıyo. Pardon Ben tam okumadım. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Windows 7 işletim sisteminde görev yöneticisinde HDD seçeneği yer almıyor. Peki, nasıl anlık olarak HDD kullanımını görebilirim? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisnde yazıyo. Pardon Ben tam okumadım.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 19 Kasım 2020 #3 Kaynak izleyicisinde yazıyordu sanırım. Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.716 Makaleler 7 Çözümler 93 19 Kasım 2020 #4 CTRL+ALT+DELETE ve ya başlat menüsüne sağ tık > Görev yöneticisini başlat > Performans > Kaynak İzleyici > Disk Artı 1 Eksi Çözüm
CTRL+ALT+DELETE ve ya başlat menüsüne sağ tık > Görev yöneticisini başlat > Performans > Kaynak İzleyici > Disk