Radical1 Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 İnternete baktım ürün anahtarını değiştirıyorlar, ürün anahtarını değiştirince bir şeyler silinir mi? Bir de varsa profesional ürün anahtarı var mı?
İnternete baktım ürün anahtarını değiştirıyorlar, ürün anahtarını değiştirince bir şeyler silinir mi? Bir de varsa profesional ürün anahtarı var mı?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 13 Ağustos 2022 #2 Radical1 dedi: Eki Görüntüle 1484124 İnternete baktım ürün anahtarını değiştirıyorlar, ürün anahtarını değiştirince bir şeyler silinir mi? Bir de varsa profesional ürün anahtarı var mı? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler silinmez. Anahtar olayını bilmiyorum nereden bulabilirsiniz vs. Artı -1 Eksi
Radical1 dedi: Eki Görüntüle 1484124 İnternete baktım ürün anahtarını değiştirıyorlar, ürün anahtarını değiştirince bir şeyler silinir mi? Bir de varsa profesional ürün anahtarı var mı? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler silinmez. Anahtar olayını bilmiyorum nereden bulabilirsiniz vs.
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.455 Makaleler 11 Çözümler 101 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 13 Ağustos 2022 #3 Sağlam lisans gibi sitelerde ucuz yollu kopya lisanslar var. Microsoft'un satış yaptığı Windows 7 lisansları satıştan kaldırıldı. Destek uzun bir süre önce bitti. Anahtarı değiştirince bir şey silinmez. Artı -1 Eksi
Sağlam lisans gibi sitelerde ucuz yollu kopya lisanslar var. Microsoft'un satış yaptığı Windows 7 lisansları satıştan kaldırıldı. Destek uzun bir süre önce bitti. Anahtarı değiştirince bir şey silinmez.