Windows 7'de Corsair Void Elite kulaklık çalışmıyor

borishbb10

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 3600 MHz
SSD veya HDD modeli
Intel 500 GB NVMe
Ekran kartı
RX 580
Anakart
ROG B450F gaming
İşlemci
Ryzen 5 3500X
Merhaba. Ryzen 5 3500X işlemci ve ROG B450F Gaming anakartım mevcut. Uzun süredir Windows 7 işletim sistemi kurmaya çalışıyordum fakat "Windows starting" logosunda takılıyordu. Technopat da bir Windows indirme aracı gördüm ve oradan 2018 Windows 7 indirdim. Kurulumu yaptıktan sonra hiçbir takılma olmadan açıldı fakat Corsair Void Elite kulaklıgım USB 3.0 portları hiçbir şekilde çalışmıyor. Bunun sebebini biliyor musunuz? Ayrıca sorunsuz, takılmadan açılan Windows 7 bulmam mümkün mü?

İndirdiğim konu: Windows ve Office ISO İndirme Aracı

Merhaba. Ryzen 5 3500X işlemci ve ROG B450F Gaming anakartım mevcut. Uzun süredir Windows 7 işletim sistemi kurmaya çalışıyordum fakat "Windows starting" logosunda takılıyordu. Technopat da bir Windows indirme aracı gördüm ve oradan 2018 Windows 7 indirdim. Kurulumu yaptıktan sonra hiçbir takılma olmadan açıldı fakat Corsair Void Elite kulaklıgım USB 3.0 portları hiçbir şekilde çalışmıyor. Bunun sebebini biliyor musunuz? Ayrıca sorunsuz, takılmadan açılan Windows 7 bulmam mümkün mü?

İndirdiğim konu: Windows ve Office ISO İndirme Aracı

Boş driverlı bir sürümse anakartınızın sitesinden driverları kurmayı deneyebilirsiniz sitesinde Windows 7 için driver desteği olmadığını görüyorum ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
iCUE deneyin.

Ayrıca neden Windows 7?

Windows 10 ve üstünü hayli hayline kaldırır bu sistem.

Bazı program ve bir oyun en iyi performansı Windows 7 de veriyor. Ayrıca Dual boot mevcut, yan sistemimde de Windows 10 mevcut.

Boş driverlı bir sürümse anakartınızın sitesinden driverları kurmayı deneyebilirsiniz sitesinde Windows 7 için driver desteği olmadığını görüyorum ayrıca.

Hocam sürücüler ile birlikte bir ISO bulma şansım var mı?

Bazı program ve bir oyun en iyi performansı Windows 7 de veriyor. Ayrıca Dual boot mevcut, yan sistemimde de Windows 10 mevcut.

Hocam sürücüler ile birlikte bir ISO bulma şansım var mı?

Windows 7 için anakartınız sadece ses driverı var olarak görünüyor driverlı bir ISO olsa bile iş yapmaz isterseniz diğer Windows'lar için kullanılan driverları deneyin ama mavi ekran gibi hatalar yiyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı