Windows 7'de D Diski Gözükmüyor

Ferdi25

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Windows 7 kulanıyorum. Masaüstü bilgisayarıma format attırıp tekrar Windows 7 kurdum ama D diski görünmüyor. Bir de sanki bilgisayarımın kasası açılmış. Acaba bilgisayarcı içinden bir şey almış olabilir mi? Hafızası bana az gözüktü de. Yardımcı olursanız sevinirim.

İlk önce kasayı açıp içine bakmanı öneririm çoğu bilgisayarcı böyle yapıyor.
Hardiskin kasanın içindeyse kabloları kontrol et.
PC format attıktan D diski kaybolmuş olabilir.
1-Windows'un arama kısmına bilgisayar yönetimi yazın ve tıklayın.
2-Ardından çıkan sekmede disk yönetimi kısmına gelin.
3-çıkan kısımda hardisk ayrılmamış olarak çıkacaktır sağ tık yapıp yeni basit birim deyin ardından atacağım linkteki adımları takip edin.
İlk önce kasayı açıp içine bakmanı öneririm çoğu bilgisayarcı böyle yapıyor.
Hardiskin kasanın içindeyse kabloları kontrol et.
PC format attıktan D diski kaybolmuş olabilir.
1-Windows'un arama kısmına bilgisayar yönetimi yazın ve tıklayın.
2-Ardından çıkan sekmede disk yönetimi kısmına gelin.
3-çıkan kısımda hardisk ayrılmamış olarak çıkacaktır sağ tık yapıp yeni basit birim deyin ardından atacağım linkteki adımları takip edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sormak istediğim içinde birşey alabilirmi hafıza filan dediklerinize baktım ama tam anlamadım
Resmi gönderdim böyle bir ekran çıkıyor yapmaya çalıştı E diski oluştu ama boyutu az

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    145,9 KB · Görüntüleme: 70
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı