Windows 7'de ekran koruyucu dosyasını devre dışı bırakma

HUNAxE

Hectopat
Yüklediğim görselde de gözüktüğü gibi dosyalarımın birer kopyası şeklinde ekran koruyucu şeklinde dosyalar oluştu. Bu dosyaları silmeye çalıştığımda dosyaları yeniden açtığımda yine gözükmeye devam ediyor. İnternette araştırdım ama benim aradığım değil de ekranın uyku moduna girmesiyle oluşan ekran koruyucudan bahsediyorlar. Zaten o ayar da kapalı da. Soruna gelecek olursak antivirüs taraması falan da yaptırdım bir sonuç çıkmadı. Sorunu önceden yaşayan arkadaşlar varsa veya konu hakkında bilgisi olan, çok müteşekkir olurum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    40,9 KB · Görüntüleme: 78
Bu programı deneyin:

Olmazsa PC'yi güvenli modda açıp silmeyi deneyin.

Bu programı deneyin:

Olmazsa PC'yi güvenli modda açıp silmeyi deneyin.

Virüs olabilir mi diyorsun yani hocam?
Wise'ın kendi Force delete aracıyla sildim hepsini geri de gelmiyor artık. Flasha bile gelmişti böyle dosyalar oradakileri de sildim. O yüzden şüphelendim virüs falan mı diye de sorun çözüldü sağ olasınız hocam. Bir de son olarak attığım görseldeki 'thumbs' dosyalarını sileyim mi? Çünkü onlar da önceden yoktu diye hatırlıyorum. Sistem dosyası falan çıkmasın.

Son düzenleme:

Silin hocam. Ya da "gizli dosyaları göster"i kapatın.

Silin hocam. Ya da "gizli dosyaları göster"i kapatın.
Hocam gizli dosyaları gösteri kapat yapınca attığım görseldeki tüm dosyalar görünmez oluyor.İstediklerimi nasıl görünür dosya haline çeviririm?Halletim hocam onu da dosyaya sağ tık yapıp özelliklerden yapabiliyormuşuz tekrardan teşekkürler .

Hocam gizli dosyaları gösteri kapat yapınca attığım görseldeki tüm dosyalar görünmez oluyor.İstediklerimi nasıl görünür dosya haline çeviririm?
O komut tüm dosyalar için. Öyle bir şansınız olduğunu sanmıyorum. Zira bunu Windows kendisi belirliyor.

CMD ekranında attrib komutlarıyla olabilir. Bir araştırın derim.

Örneğin:

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı