Windows 7'de kalmaya devam edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buna ürün anahtarı girsek olmaz mı Hz seçilmiyi.
Bulursan gir ama ücretlidir. Sağ tıkla görüntü ayarları de, ordan gelişmiş görüntü ayarları de, aşağıda görüntü bağdaştırıcısı özellikleri var ona tıkla monitöre gel Hz ayarı orda.
 

Ağa sana deneyimimi açıklayayım performansı normal Windows 10 Home Single languenin arındırılmış halı gibi abartılacak bir performansı yok ancak 30-40 Dk kullandıktan sonra acayip iyi oluyor oyunlarda 5-6 FPS fazladan alıyorum etkinleştirme olmaması üzücü gerçekten ve bazı Windows özellikleri inmiyor netfrework 3.0 3.5 2.0 gibi hiçbir şekilde çalışmıyor RAM sorunum düzelmedi hala 3.87 kasanın içini açtım RAM'lerin yerini değiştirdim mavi slotlardan biri arızalı diğer iki slotlar çalışıyor ama düzelmiyor 3.87 de kalıyor yani artık umutsuzluğa kapıldım mecbur PC alana kadar böyle Kullanıcam 8.1 Single Language nasıl gider diye düşünmüyor değilim Windows LSBT sürümü 55 saniyede açılıyor Windows 8.1 40 çok kararsızım aslında beğendim ama RAM beni deli ediyor orada 4 gözüksün 3.87 olsa bile benim psikolojimi bozdu 130 MB RAM.


Anlık bir kararla GTA 5 indirmeye karar vermiştim eskisi gibi oynanır mı diye düşünürken 130 MB RAM yüzünden inmeyeceği aklıma geldi
 
Bende Hd3650 ekran kartı ve e7400 işlemci olmasına rağmen Live for Speed'de 5-6 fps fazladan gerçekten aldım. Net framework olayı kolay ben eklemedim onları ama uptade hizmetini kapattıysan geçici olarak geri aç ve resimdeki yerden halledersin. Bence Ssd takviyesi de yapabilirsin Hdd ile ben de öyle açılma süreleri alıyordum Ssd ile Sata 2 anakarta rağmen 19 saniye. Wd green 120 gb var matah bir Ssd değil.
 

Dosya Ekleri

  • a.png
    662 KB · Görüntüleme: 29
Normalde Windows 10 Home kullanıyorum ama sürücüler Windows 7'de. Fotoğrafını attım sistem özelliklerimin. Kalayım mı Windows 7'de?

Windows 8.1 Pro kullanıyorum gayet de Güzel İşlemci Özelliklerimiz Aynı Tek Benim Ekran kartı HD 6670 bir de RAM 4'dü 8 yapmıştım 8.1 Pro'ya geçebilirsin
 

Ağa yardım et RAM'ı düzeltim gerisi önemsiz SSD almam şimdi yazın ANNADENIZ-CHAT / INTEL I3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
Alcam.
 
Normalde Windows 10 Home kullanıyorum ama sürücüler Windows 7'de. Fotoğrafını attım sistem özelliklerimin. Kalayım mı Windows 7'de?
7'de kal. Şahsen ben artık hiçbir şeye girmeyene kadar kullanmaya devam edeceğim. Windows 10'da çok gereksiz hizmet var. Boşta 2+ gb ram kullanıyor. Size önerim 7'de kalın.

BIOS kurunca düzelir mi?
BIOS kurmak?
 
7'de kal. Şahsen ben artık hiçbir şeye girmeyene kadar kullanmaya devam edeceğim. Windows 10'da çok gereksiz hizmet var. Boşta 2+ gb ram kullanıyor. Size önerim 7'de kalın.


BIOS kurmak?
2016 Ltsb'de az gereksiz hizmet var. Boşta 800 mb ram kullanıyor altına indiği de oluyor, W7'de böyle bir değer hiç görmedim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…