Kapattın mı Update, Search ve Defender Control ile Defender'ı?
Kapatmayı bilmiyorum.
Kapattın mı Update, Search ve Defender Control ile Defender'ı?
Defender control burda var, diğer ikisi hizmetleren kapanıyor. Hizmetlerden search ve uptade Kapatmazsan kasma sorunu yaşayabileceğini yazmıştım galiba.Kapatmayı bilmiyorum.
Defender Control programına ihtiyaç yok.Defender control burda var, diğer ikisi hizmetleren kapanıyor. Hizmetlerden search ve uptade Kapatmazsan kasma sorunu yaşayabileceğini yazmıştım galiba.
Download Defender Control v2.1
In Windows 11 and 10, there is no option to completely turn off Windows Defender, Defender control is a portable freeware to disable or enable Windows defenderwww.sordum.org
Defender Control programına ihtiyaç yok.
Defender kapama:
![]()
Windows 7'de Windows Defender Nasıl Kaldırılır, Kaldırılır veya Devre Dışı Bırakılır - Windows 7 kılavuzları
Bir süredir Windows 7 çalıştıran kullanıcılar, Windows Defender'ı açık tutmanın önemini biliyorlar. Bu, Windows Defender özelliğini tamamen kapatmak istediğiniz zamanlar olabileceğini söyledi. Windows Defender, Windows işletim sistemine dahil olan bir casus yazılım önleme yazılımıdır ve...tr.athowto.com
Windows Update kapama:
Search'de aynı şekilde üstteki videoda olduğu gibi kapatılabilir.
Bahsi geçen sistem Windows 10, Defender Control temiz bir program bence. Search ve Update zaten W7'deki gibi hizmetlerden kapatılsa yeter. Afakanlar bastı bu konuya daha da yazmam.
Hocam geçeyim geçmesinede bilgisayar özelliklerinde 3.87 gösteriyor.
Normalde Windows 10 Home kullanıyorum ama sürücüler Windows 7'de. Fotoğrafını attım sistem özelliklerimin. Kalayım mı Windows 7'de?
Sürücüler 7'deyse neden kendine eziyet edip 10'a geçiyorsun. 10'a geçersen oyun oynayamazsın.Normalde Windows 10 Home kullanıyorum ama sürücüler Windows 7'de. Fotoğrafını attım sistem özelliklerimin. Kalayım mı Windows 7'de?
Sürücüler 7'deyse neden kendine eziyet edip 10'a geçiyorsun. 10'a geçersen oyun oynayamazsın.
Bahsi geçen sistem Windows 10, Defender Control temiz bir program bence. Search ve Update zaten W7'deki gibi hizmetlerden kapatılsa yeter. Afakanlar bastı bu konuya daha da yazmam.
Sürücüler 7'deyse neden kendine eziyet edip 10'a geçiyorsun. 10'a geçersen oyun oynayamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.