Çözüldü Windows 7'de kurulum sonrası güncelleme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CaniDEV

Hectopat
RAM
6GB
SSD veya HDD modeli
512 GB HDD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 420M
İşlemci
Intel i3 M 380 2.53 GHz
Windows 7 kurduktan sonra 2024'e kadar çıkmış tüm güncellemeleri birden nasıl kurabilirim? (evet bir salaklık yapıp güncellemeleri olmayan bir ISO dosyası ile Windows 7 kurdum.) Windows Update maalesef güncellemeleri kontrol edince hiçbir güncelleme bulamıyor.

Çözüm
Windows 7 kurduktan sonra 2024'e kadar çıkmış tüm güncellemeleri birden nasıl kurabilirim? (evet bir salaklık yapıp güncellemeleri olmayan bir ISO dosyası ile Windows 7 kurdum.) Windows Update maalesef güncellemeleri kontrol edince hiçbir güncelleme bulamıyor.
Youtube'da videolar vardı, onların verdiği updateleri kurunca windows update düzeliyordu, buluyordu güncellemeleri. Ben öyle yapıyordum hep çalışıyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Youtube'da videolar vardı, onların verdiği updateleri kurunca windows update düzeliyordu, buluyordu güncellemeleri. Ben öyle yapıyordum hep çalışıyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Windows. 7 için biraz araştırma yaptım güncelleştirme için Ukrayna sitesi buldum biri hatta Technopat'ta konu açmış yapabilirsiniz diye yani ne kadar güvenilir belli olmaz ama en son deneyebilirsin.

Ek olarak bence Windows 7'den hemen kurtul bilgisayarın çok kötü değil Windows 10 kullanırsın benim bilgisayarım çok daha kötü ama Windows 10 o kadar da sorun yaratmiyor bence Windows 10 yükle güvenlik sıkıntılarıyla çok uğraşırsın uzun vaadeli bir şey değil yani.

Windows 7. güncelleştirme Ukrayna sitesi:

Набор обновлений UpdatePack7R2 версия 24.7.10 — simplix.info

Windows. 7 için biraz araştırma yaptım güncelleştirme için Ukrayna sitesi buldum biri hatta Technopat'ta konu açmış yapabilirsiniz diye yani ne kadar güvenilir belli olmaz ama en son deneyebilirsin.

Ek olarak bence Windows 7'den hemen kurtul bilgisayarın çok kötü değil Windows 10 kullanırsın benim bilgisayarım çok daha kötü ama Windows 10 o kadar da sorun yaratmiyor bence Windows 10 yükle güvenlik sıkıntılarıyla çok uğraşırsın uzun vaadeli bir şey değil yani.

Windows 7. güncelleştirme Ukrayna sitesi:

Набор обновлений UpdatePack7R2 версия 24.7.10 — simplix.info

Windows 10 yüklemiştim fakat aşırı ısınma kaynaklı olarak maksimum 5 dk açık durabiliyordu sonra kapanıyordu.

YouTube'da videolar vardı, onların verdiği Update'leri kurunca Windows Update düzeliyordu, buluyordu güncellemeleri. Ben öyle yapıyordum hep çalışıyordu.

Yapınca düzeldi şimdi 182 güncelleme buldu toplam 2 GB boyutunda hepsini yapıyor sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı