tisortea7 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 20 Şubat 2023 #1 Windows 7 Minecraft oynarken arkada OBS Studio veya bir video açınca çöküyor ama bu sadece Minecraft'ta oluyor çözümü nedir? Sadece Minecraft için çözüm değil genel çözüm bulabilirseniz sevinirim.
Windows 7 Minecraft oynarken arkada OBS Studio veya bir video açınca çöküyor ama bu sadece Minecraft'ta oluyor çözümü nedir? Sadece Minecraft için çözüm değil genel çözüm bulabilirseniz sevinirim.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #2 Sistem bilgileri?????? Artı 0 Eksi
KS KS tisortea7 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 20 Şubat 2023 #3 Sparus dedi: Sistem bilgileri?????? Genişletmek için tıkla... Normalde Windows 10 kullanırım, bilgisayarım Windows 7'ye uyumlu değil. Fakat ben bir şekilde uyumlu hale getirdim. Lenovo İdeapad S145, AMD Ryzen 3, 12 GB RAM. Artı 0 Eksi
Sparus dedi: Sistem bilgileri?????? Genişletmek için tıkla... Normalde Windows 10 kullanırım, bilgisayarım Windows 7'ye uyumlu değil. Fakat ben bir şekilde uyumlu hale getirdim. Lenovo İdeapad S145, AMD Ryzen 3, 12 GB RAM.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #4 tisortea7 dedi: Normalde Windows 10 kullanırım, bilgisayarım Windows 7'ye uyumlu değil. Fakat ben bir şekilde uyumlu hale getirdim. Lenovo İdeapad S145, AMD Ryzen 3, 12 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İntel ekran kartı ile ne bekliyorsun? Sistemin zayıf olduğundan olabilir. Arama çubuğuna 'dxdiag' yazıp ekran görüntülerini atar mısın? Artı 0 Eksi
tisortea7 dedi: Normalde Windows 10 kullanırım, bilgisayarım Windows 7'ye uyumlu değil. Fakat ben bir şekilde uyumlu hale getirdim. Lenovo İdeapad S145, AMD Ryzen 3, 12 GB RAM. Genişletmek için tıkla... İntel ekran kartı ile ne bekliyorsun? Sistemin zayıf olduğundan olabilir. Arama çubuğuna 'dxdiag' yazıp ekran görüntülerini atar mısın?
KS KS tisortea7 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 20 Şubat 2023 #5 Sparus dedi: İntel ekran kartı ile ne bekliyorsun? Sistemin zayıf olduğundan olabilir. Arama çubuğuna 'dxdiag' yazıp ekran görüntülerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da olmayan şey neden Windows 7'de oluyor ki? Sistemim de zayıf değil Gta 5'i 80 FPS, Minecraft'ı da 500 FPS rahat açıyordu. Artı 0 Eksi
Sparus dedi: İntel ekran kartı ile ne bekliyorsun? Sistemin zayıf olduğundan olabilir. Arama çubuğuna 'dxdiag' yazıp ekran görüntülerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da olmayan şey neden Windows 7'de oluyor ki? Sistemim de zayıf değil Gta 5'i 80 FPS, Minecraft'ı da 500 FPS rahat açıyordu.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #6 tisortea7 dedi: Windows 10'da olmayan şey neden Windows 7'de oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun? Artı 0 Eksi
tisortea7 dedi: Windows 10'da olmayan şey neden Windows 7'de oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun?
KS KS tisortea7 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 20 Şubat 2023 #7 Sparus dedi: Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin temasını ve güncelleme gelmemesini seviyorum. Sparus dedi: Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun? Genişletmek için tıkla... Discord var mı? Eğer varsa daha rahat çözebiliriz. Artı 0 Eksi
Sparus dedi: Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun? Genişletmek için tıkla... Windows 7'nin temasını ve güncelleme gelmemesini seviyorum. Sparus dedi: Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun? Genişletmek için tıkla... Discord var mı? Eğer varsa daha rahat çözebiliriz.
M MusaSSH Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 489 Çözümler 41 21 Şubat 2023 #8 Sürücülerin o işletim sistemine iyi desteği olmasını beklemem. Artı 0 Eksi
KS KS tisortea7 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 21 Şubat 2023 #9 MusaSSH dedi: Sürücülerin o işletim sistemine iyi desteği olmasını beklemem. Genişletmek için tıkla... Musa ben ekran kartını güncellemiştim fakat bir şeyi unutmuşum. O ayarı da yaptıktan sonra çok hızlı oldu bilgisayar. Artı 0 Eksi
MusaSSH dedi: Sürücülerin o işletim sistemine iyi desteği olmasını beklemem. Genişletmek için tıkla... Musa ben ekran kartını güncellemiştim fakat bir şeyi unutmuşum. O ayarı da yaptıktan sonra çok hızlı oldu bilgisayar.