Normalde Windows 10 kullanırım, bilgisayarım Windows 7'ye uyumlu değil. Fakat ben bir şekilde uyumlu hale getirdim.Sistem bilgileri??????
İntel ekran kartı ile ne bekliyorsun? Sistemin zayıf olduğundan olabilir. Arama çubuğuna 'dxdiag' yazıp ekran görüntülerini atar mısın?Normalde Windows 10 kullanırım, bilgisayarım Windows 7'ye uyumlu değil. Fakat ben bir şekilde uyumlu hale getirdim.
Lenovo İdeapad S145,
AMD Ryzen 3,
12 GB RAM.
Windows 10'da olmayan şey neden Windows 7'de oluyor ki? Sistemim de zayıf değil Gta 5'i 80 FPS, Minecraft'ı da 500 FPS rahat açıyordu.İntel ekran kartı ile ne bekliyorsun? Sistemin zayıf olduğundan olabilir. Arama çubuğuna 'dxdiag' yazıp ekran görüntülerini atar mısın?
Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun?Windows 10'da olmayan şey neden Windows 7'de oluyor ki?
Windows 7'nin temasını ve güncelleme gelmemesini seviyorum.Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun?
Discord var mı? Eğer varsa daha rahat çözebiliriz.Windows 7'nin desteği kesileli baya oldu. Neden 10'a geçmiyorsun?
Musa ben ekran kartını güncellemiştim fakat bir şeyi unutmuşum. O ayarı da yaptıktan sonra çok hızlı oldu bilgisayar.Sürücülerin o işletim sistemine iyi desteği olmasını beklemem.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.