Windows 7'de olan takılmalar Windows 10'da geçer mi?

Eren513

Kilopat
Daha fazla  
Fortnite'ta aşağı düşerken ekran kartı %25-30 kullanılıyor ve çok drop giriyor oyuna. İşlemcide sorun yok.
  • İşlemci: i3 3240 3.40 GHz
  • Ekran Kartı: GTX 550Ti 1 GB 192 Bit
  • RAM: 8 GB

Fortnite'ta aşağı düşerken ekran kartı %25-30 kullanılıyor ve çok drop giriyor oyuna. İşlemcide sorun yok.
  • İşlemci: i3 3240 3.40 GHz
  • Ekran Kartı: GTX 550Ti 1 GB 192 Bit
  • RAM: 8 GB
Geçmeyebilir şayet işlemcin biraz düşük kalıyor. drop girmesi başka şeylerden olabilir PSU model W desen daha iyi olacaktı.

Ben sistemimi 3 gün önce Windows 7'den Windows 10'a yükselttim. Ama benim sebebim bu değildi. Microsoft'un Windows 7 desteğini keseceğini gördüm. Bu yüzden temiz kurulumla Windows 10'a geçiş yaptım. Gerçekten farkı hissediyorsunuz, uygulamalar vb. çok hızlı açılmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz Windows 10 kurup deneyin.
Windows 10'u İndirin
buradan aracı indirip indirdiğiniz uygulamadan Windows 10 u seçin sonrasında Flash bellek takın ve flash belleğe yükleme yapın sonrasında uefiden kurulumunu yaparsın.
Kurdum Windows 10'u kurdum gereksiz hizmetleri kapatmak istiyorum onunla ilgili bir konu vardı biliyorsanız atar mısınız?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı