Yeni yılda ayın 1'inde Steam Windows 7 ve 8 desteğini kesecekti ama şu an hala kullanabiliyorum. Steam arayüzünde yukarıdaki kırmızı yazıda 0 gün kaldı yazıyor ama hala güncelleme gelmedi. Sistemim eski olduğundan dolayı Windows 10 kaldırmaz diye sırf işletim sistemi yükseltmek için yeni RAM...
Ne kadar süre boyunca kullanabileceğim acaba? Çünkü açıklamalarında "çalışmayacak" diyordu. Direkt olarak çalışmayacağını belirtmişler ama çalışıyor. Sırf Windows 10 yükselteceğim diye RAM upgrade yapıp SSD almıştım. Steam desteklememe mevzusu dışında 7'den memnun olduğum için bunca zaman geçmemiştim. Beni yükseltmeye onlar mecbur bırakacaktı. Bu yüzden açılmayana kadar kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.
Ubisoft Connect gibi olacak muhtemelen. Eski sürümleri çalışır fakat güncel sürümlerini destek kesildiğinden ötürü yükleyemezsiniz. İstemci güncel olmayınca oyunlarda da sorun çıkabilir.
Deneyerek öğrenebilirsin daha yeni açılan bir konuda 8.1 OSte erişim var diyordu erişim olduğu oradan oyun yüklenebilir anlamına gelmez oyunlarında ayrı desteklediği işletim sistemleri vardır.
Konu açılalı uzun zaman olmuş ama benim iş yerinde Windows 7 ile kullanıyorum Age of Empires 2 oynamak için. İleride merak eden olursa bilgilendireyim.
Konu açılalı uzun zaman olmuş ama benim iş yerinde Windows 7 ile kullanıyorum Age of Empires 2 oynamak için. İleride merak eden olursa bilgilendireyim.