Windows 7'de Steam hala açılabilir mi?

Hocam yeni güncelleme gelmeyecek yani kurulu olanlar kullanmaya devam edecek bir süre ancak sonradan kuracaklar için engel olabilir.

Hocam yeni güncelleme gelmeyecek yani kurulu olanlar kullanmaya devam edecek bir süre ancak sonradan kuracaklar için engel olabilir.

Ne kadar süre boyunca kullanabileceğim acaba? Çünkü açıklamalarında "çalışmayacak" diyordu. Direkt olarak çalışmayacağını belirtmişler ama çalışıyor. Sırf Windows 10 yükselteceğim diye RAM upgrade yapıp SSD almıştım. Steam desteklememe mevzusu dışında 7'den memnun olduğum için bunca zaman geçmemiştim. Beni yükseltmeye onlar mecbur bırakacaktı. Bu yüzden açılmayana kadar kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum ama Steam de 161 tane oyun var. Steam destegini kesti yine de açılır ve çalışır mı?
Deneyerek öğrenebilirsin daha yeni açılan bir konuda 8.1 OSte erişim var diyordu erişim olduğu oradan oyun yüklenebilir anlamına gelmez oyunlarında ayrı desteklediği işletim sistemleri vardır.

Konu açılalı uzun zaman olmuş ama benim iş yerinde Windows 7 ile kullanıyorum Age of Empires 2 oynamak için. İleride merak eden olursa bilgilendireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…