Windows 7'de Steam hala açılabilir mi?

Windows 7 kullanıyorum ve Steam hala çalışıyor. Yukarıda böyle yazıyor ama açılıyor. Bence unuttular güncelleme yapıp destek kesmeyi.

Eki Görüntüle 2079358

Ayrıca konu açıp sormuştum da bu durumu:

Hocam yeni güncelleme gelmeyecek yani kurulu olanlar kullanmaya devam edecek bir süre ancak sonradan kuracaklar için engel olabilir.

Hocam yeni güncelleme gelmeyecek yani kurulu olanlar kullanmaya devam edecek bir süre ancak sonradan kuracaklar için engel olabilir.

Ne kadar süre boyunca kullanabileceğim acaba? Çünkü açıklamalarında "çalışmayacak" diyordu. Direkt olarak çalışmayacağını belirtmişler ama çalışıyor. Sırf Windows 10 yükselteceğim diye RAM upgrade yapıp SSD almıştım. Steam desteklememe mevzusu dışında 7'den memnun olduğum için bunca zaman geçmemiştim. Beni yükseltmeye onlar mecbur bırakacaktı. Bu yüzden açılmayana kadar kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

@Parti Şapkası

Ubisoft Connect gibi olacak muhtemelen. Eski sürümleri çalışır fakat güncel sürümlerini destek kesildiğinden ötürü yükleyemezsiniz. İstemci güncel olmayınca oyunlarda da sorun çıkabilir.

Yakında belli olur. Bekleyip göreceğiz.

Windows 7'ye geçmeyi düşünüyorum ama Steam de 161 tane oyun var. Steam destegini kesti yine de açılır ve çalışır mı?
Deneyerek öğrenebilirsin daha yeni açılan bir konuda 8.1 OSte erişim var diyordu erişim olduğu oradan oyun yüklenebilir anlamına gelmez oyunlarında ayrı desteklediği işletim sistemleri vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı