Windows 7'de Windows gezgini duruyor

Emretr80

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
HDD Bilmiyorum SSD Kingston
Ekran kartı
GTX 1050Tİ Colorful
Anakart
MSİ 7641
İşlemci
AMD FX 8330 3.1GHZ
Merhab,a ben bundan yaklaşık 2 şubat 2022 tarihinde sıkıntılı olay yaşadım bilgisayarımın üstüne kedi atladı.
Masaüstü olduğu için kasası yere düştü,
Apar topar açtım kurdum bilgisayar açılıyor donup kalıyordu.
Sonra bilgisayarcıya götürdük durumu izah ettik format atıp yollamış.
Eve getirir getirmez açtım başta sıkıntı yoktu 2 saat durup kapandı bu sefer de böyle sıkıntı çıkmaya başladı.
Sinirden deliye döndüm ve başka bilgisayarcıya götürdüm anakart Windows 10 desteklemiyor diye Windows 7 kurdu tekrardan eve getirdim.
Ve şikayet devam ediyordu sinirlenip bilgisayarı rafa kaldırdım,
Yakınlarda bir gün aklıma düştü ve kurdum hiç sıkıntı yoktu 2 saat değil 4 5 saat açık kaldı sorun çıkmadı içine Steam'den Ark(300GB) For Honor(90GB)

Kurdum ve bu hafta bilgisayarı kurduğum vakit bu sefer o donma sorunu tekrar yaşamaya başladım Ark Survival Evolved kurana kadar böyle sıkıntı yoktu.
Birkaç çare aradım CMD yönetici olarak çalıştırdım SFC /scannow komutu kullanıp yeniden başlattım yine aynıydı bunun üstüne Ubisoft Connect açmaya çalıştığımda Win32 hatası almaya başladım bunları birkaç saat içinde kendiliğinden hallolduktan sonra bu sefer de Ubisoft Store açılırken Ubisoft Connect C++ runtime error.

Almaya başladım Steam açılmamaya başladı artık delireceğim cidden bir yardımcı olun.
Not: Bilgisayar bozuk olduğunu düşünüp rafa kaldırdığımda yatağın altına kaldırdım ve bilgisayarı her hafta sonu tekrardan kablolarla dikkatli şekilde kurup giriyordum.

Sistem gereksinimleri.
GTX 1050 Ti 4 GB(Colorful)
8 GB RAM.
250GB SSD.
1TB HDD.
AMD FX 8330 3.1 GHz işlemci.
MSI 7641 anakart.
Not: Windows SSD içine kayıtlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geçmiş olsun ben de yakın zamanda bilgisayarımı bozdum. Çözüm sunamam ama mahalle bilgisayarcılarına gitmenizi pek önermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı