Çözüldü Windows 7'den 10'a geçerken siyah ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asyy

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4GB ram
Ekran kartı
GT 9600
Merhaba, iyi Sosyaller.
Ben Windows 7'den 10'a geçmek için biraz araştırma yapmıştım, Microsoft'un kendi sitesinden indirdim, video adımlarını takip ederek kuruyordum. Bilgisayar birkaç kez tekrar başlatılabilir vs. yazıyordu ekranda, başlattı birkaç kere ardından, %30 civarındayken siyah ekran oldu. Internetten baktım biraz birkaç tuş kısayolu denedim olmadı. Forumlara da baktım temiz kurulum yapın demişler ancak nasıl olacak anlamadım.

Bilgisayarı kapatırsam sorun çıkabilir diye beklemedeyim şu an, 20 dakikadır hiçbir şey olmadı. Bir de, sorun donanımsal olabilir diyenler olmuş. Eğer öyleyse nasıl düzelteceğim? Bilgisayarcıya falan mi götürmem gerekiyor? Bu tarz şeylerle ilgili fazla bilgim yok yanlış tarif ettiğim bir şey olabilir kusuruma bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarda SSD değil mi?

HDD, sorunu çözdüm. Teşekkür ederim cevabınız için.

Sorunu çözmek için bir arkadaşımın önerisi üzerine kasadaki kapama açma tuşuna basılı tuttum, Windows logosu geldiğinde tekrar yaparak 3 kez bu işlemi tekrarladım. Sorun çözüldü, açılırken bazenleri siyah ekran çıkıyor ancak bir kere basılı tuttuktan sonra açılıyor. Sorunu yaşayan arkadaşlarım vardır belki, onlar için yazdım sorunumu çözen işlemleri.
Bilgisayarda SSD değil mi?

HDD, sorunu çözdüm. Teşekkür ederim cevabınız için.

Sorunu çözmek için bir arkadaşımın önerisi üzerine kasadaki kapama açma tuşuna basılı tuttum, Windows logosu geldiğinde tekrar yaparak 3 kez bu işlemi tekrarladım. Sorun çözüldü, açılırken bazenleri siyah ekran çıkıyor ancak bir kere basılı tuttuktan sonra açılıyor. Sorunu yaşayan arkadaşlarım vardır belki, onlar için yazdım sorunumu çözen işlemleri.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…