Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.068 Çözümler 40 2 Ağustos 2022 #1 Merhaba, Windows 7 kullanıyorum. 10'a geçmek istiyorum ancak ISO dosyası yükledigimde maalesef sorunun kaynağını bulamadık diyor. Aynı zamanda da hiçbir APK'yı kuramıyorum. Kaynağı neden? Hata kodunu isterseniz yazarım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Merhaba, Windows 7 kullanıyorum. 10'a geçmek istiyorum ancak ISO dosyası yükledigimde maalesef sorunun kaynağını bulamadık diyor. Aynı zamanda da hiçbir APK'yı kuramıyorum. Kaynağı neden? Hata kodunu isterseniz yazarım.
KS KS Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.068 Çözümler 40 4 Ağustos 2022 #11 K.Makise dedi: Windows 7 etkinleşmiş ise ve Microsoft hesabın bağlıysa Windows 10'a hesabını girince otomatik etkşnleşmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, illaki USB'den yapmam lazım yani. Artı 0 Eksi
K.Makise dedi: Windows 7 etkinleşmiş ise ve Microsoft hesabın bağlıysa Windows 10'a hesabını girince otomatik etkşnleşmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, illaki USB'den yapmam lazım yani.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #12 Ahmt1 dedi: Teşekkürler, illaki USB'den yapmam lazım yani. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yükseltme aracıda kullanabilirsiniz ama temiz kurulum daha iyi olabilir performans açısından. Artı 0 Eksi
Ahmt1 dedi: Teşekkürler, illaki USB'den yapmam lazım yani. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yükseltme aracıda kullanabilirsiniz ama temiz kurulum daha iyi olabilir performans açısından.