Windows 7'den 10'a geçiş sonrası yavaşlık

batu.cvc

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım Windows 7 idi 10'a yükselttim PC biraz masaüstünde falan yavaşladı. Geri Windows 7'ye düşürürsem oyunlarda daha fazla FPS alır mıyım?

Evet daha fazla FPS alırsın diye düşünüyorum sistemin çok iyi değil galiba RAM'in kaç RAM az ise Windows 7 geri dönebilirsin bende boşta Win 10'da 3GB RAM kullanıyor.

Windows 10 Windows 7'ye göre çok daha fazla performans verir. Oyunlarda 15-20'ye kadar FPS artışı görebilirsiniz. Eğer yavaşladıysa sisteminizden dolayıdır. Sistem özellikleriniz nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşletim sistemi FPS'ye pek etki etmez 15-20 FPS fark olması imkansız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

15-20 FPS verir demedim. 15-20 FPS'ye kadar artabildiğini söyledim. Bu versus videolarından binlerce izledim Win 7'nin daha yüksek FPS verdiği videoların hepsinde de Windows 10'un klasik sorunlarından olan %100 kullanım sorunu var :)

15-20 FPS verir demedim. 15-20 FPS'ye kadar artabildiğini söyledim. Bu versus videolarından binlerce izledim Win 7'nin daha yüksek FPS verdiği videoların hepsinde de Windows 10'un klasik sorunlarından olan %100 kullanım sorunu var :)

15-20 FPS'ye kadar vermesi imkansız. Attığım videoda ya ikisi de eşit ya da 2 3 FPS ile Windows 10 önde.

Windows 10 daha fazla performans düşüşüne sebep olacaktır. Grafiksel arayüzü daha çeşitli ve daha fazla özellik var. Ama Windows 7 desteği kalktığından dolayı virüs ve yazılımsal sorunlar yaşayabilirsiniz. Windows 8 veya Windows 8.1 deneyin. Tasarımları Windows 10'a daha yakın ama ben pek beğenmedim.

15-20 FPS'ye kadar vermesi imkansız. Attığım videoda ya ikisi de eşit ya da 2 3 FPS ile Windows 10 önde.

Bu videoda var mıydı hatırlamıyorum fakat bazı sahnelerde ciddi FPS farkı gördüğümden eminim. Tabii ki biri gidip 7'den 10'a geçip 40 olan FPS'sini 60'a çıkaramaz haklısınız. Ben gördüğümü söyledim sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı