Windows 7'den 10'a Geçtikten Sonra Performans Kaybı

tutaryunus

Kilopat
Daha fazla  
Dün gece Windows 10'a geçtim. Windows 7'de CS:GO oyununda 200 FPS'leri görüyorken Windows 10'da 60-120FPS aralığında ve çok fazla drop yaşıyorum. Sürücülerim güncel, ekran kartı driverim 13.12.2018 sürümü. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı dışın'da güncelleme yapılması bu hale getiriyor. Sistemime imzadan bakabilirsin, güncelleme yaptıktan sonra %50 oranında kayıp oluyor. Ama yapmasam gayet güzel değerler alıyorum. Sebebi nedir tam bilmiyorum ama bende he bu sebepten kayıp oluyor ve ciddi oranlar da.

Tam olarak dediğinizi anlamadım ne yapmam lazım şuan
Ekran kartı dışın da güncellemeleri yapma, hali hazırdaki güncellemeleride kaldır bir dene. Sorun çözülmezse farklı bir yol bakalım. Kendim bu Güncellemeler yüzünden aynı sorunu yaşadağım için söylüyorum, muhtemelen dediğimi yaptığın da sorunun çözülecektir. Hizmetlerden de Windows Update i durdurup devre dışı bırak mutlaka.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp en güncel sürümü yükleyin ilk iş olarak.

Recep abi ekran Kartım HD7790 en güncel sürüm yüklü şuanda Adrenalin 2019 Edition 18.12.2 12/13/2018

Ekran kartı dışın da güncellemeleri yapma, hali hazırdaki güncellemeleride kaldır bir dene. Sorun çözülmezse farklı bir yol bakalım. Kendim bu Güncellemeler yüzünden aynı sorunu yaşadağım için söylüyorum, muhtemelen dediğimi yaptığın da sorunun çözülecektir. Hizmetlerden de Windows Update i durdurup devre dışı bırak mutlaka.
Recep abinin söylediği DDU programı ile mi kaldırıyoruz driverları?
Donanım bilgisi?

Asus HD7790 ekran kartı , Q9300 işlemci , 6GB RAM
Hiçbir sorunum da yoktu aslın da BIOS olsun, ekran kartı olsun herşeyi güncel tutmayı severim bi Windows 10'a geçmemiştim şimdi bi de onu deniyim dedim ama şuanlık pek memnun sayılmam.
Windows 7'ye geri geçtim bilgisayar toplayıp satmakla uğraşıyorum FPS konusunda CS GO gibi yüksek kitleli bi oyunda Windows 10'a kıyasla Windows 7'de 60 FPS gibi büyük farklar gördüm. İleride kendime daha iyi bir sistem topladığımda Windows 10 kullanırım artık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı