İso dosyasıysa evetdenedimMedia Creation Tool kullanmak yerine işletim sisteminin disk görüntüsü dosyasını indirerek kurmayı denediniz mi?
Windows 10 22H2 ISO
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...www.technopat.net
Bunun için disk istiyor bende disk yokMedia Creation Tool kullanmak yerine işletim sisteminin disk görüntüsü dosyasını indirerek kurmayı denediniz mi?
Windows 10 22H2 ISO
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...www.technopat.net
Hayır diske ihtiyacın yok. Windows 7 işletim sisteminde disk görüntüsü dosyalarını açma özelliği yok. Winrar veya Daemon Tools gibi bir programla disk görüntüsünün içindeki dosyaları masaüstüne kopyalayarak kuruluma başlamalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.