Windows 7'den 8.1'e nasıl geçiş yapılır?

• Konuyu başlatan 439169
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 693

439169

Decapat
Arkadaşlar selam.

Windows 8.1 ISO dosyam var ama programla kurmak istiyorum.

Flash ile nasıl kurulur bilmiyorum.

Program varsa detaylı nasıl kuracağımı anlatır mısınız?

Muhtemelen verilerin silinmeden yükseltme yapmak istiyorsundur 5GB bir alan ayır ISO dosyasının içindeki her şeyi oraya çıkar sonra setup.exe yi aç gerisini okuyarak halledebilirsin.

Rufus'u indir, 8.1 ISO'sunu seç, bilgisayarın UEFI desteğine göre GPT-UEFI desteklemiyorsa MBR-BIOS seçin ve yazdırma işlemini başlatın. Bitince bilgisayarı kapatın, açılırken art arda BIOS açma tuşunuza basın, boot sekmesinden USB'yi en üst sıraya alın, kaydedip çıkın. Kurulum ekranı gelince disk silme kısmında format atacağınız için bütün bölümleri silin, kurulum bitince 10 saniyelik geri sayım kısmında geri sayım bitince USB'yi çıkarın ve sistemin açılmasını bekleyin.

Eğer veri kaybetmeden yükseltme yapacaksanız @277015'nin dediklerini yapın.

Flashı bilgisayarınıza takıp BIOS'tan seçeceksiniz hocam 5 dakikanızı almaz USB'ye kuruluysa.

Nasıl hocam.
Rufus'u indir, 8.1 ISO'sunu seç, bilgisayarın UEFI desteğine göre GPT-UEFI desteklemiyorsa MBR-BIOS seçin ve yazdırma işlemini başlatın. Bitince bilgisayarı kapatın, açılırken art arda BIOS açma tuşunuza basın, boot sekmesinden USB'yi en üst sıraya alın, kaydedip çıkın. Kurulum ekranı gelince disk silme kısmında format atacağınız için bütün bölümleri silin, kurulum bitince 10 saniyelik geri sayım kısmında geri sayım bitince USB'yi çıkarın ve sistemin açılmasını bekleyin.

Eğer veri kaybetmeden yükseltme yapacaksanız @277015'nin dediklerini yapın.

Hiçbir şey anlamadım.
Muhtemelen verilerin silinmeden yükseltme yapmak istiyorsundur 5GB bir alan ayır ISO dosyasının içindeki her şeyi oraya çıkar sonra setup.exe yi aç gerisini okuyarak halledebilirsin.

Veriler komple silinecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı