kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.710 Makaleler 4 Çözümler 9 6 Haziran 2020 #1 Windows 7'den Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Ama Linux hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden bana bir Linux tavsiyesi verebilir misiniz?
Windows 7'den Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Ama Linux hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden bana bir Linux tavsiyesi verebilir misiniz?
Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #2 Kali Linux,Ubuntu. Hem kurmadan deneyebiliyorsunuz.
Donald the Great Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 487 Yer ТундЖелиград (Tunceligrad) Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #3 kerobey dedi: Windows 7'den Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Ama Linux hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden bana bir Linux tavsiyesi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir Windows fanboyu olarak söylüyorum, Windows candır.
kerobey dedi: Windows 7'den Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Ama Linux hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden bana bir Linux tavsiyesi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir Windows fanboyu olarak söylüyorum, Windows candır.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 6 Haziran 2020 #4 Ubuntu veya Linux Mint ile başlamalısınız. Mint Mate veya XFCE öneririm.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #5 Berat Efe Sanır dedi: Kali Linux,Ubuntu. Hem kurmadan deneyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kali siber güvenlik için onun dışında esprisi yok.
Berat Efe Sanır dedi: Kali Linux,Ubuntu. Hem kurmadan deneyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kali siber güvenlik için onun dışında esprisi yok.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Haziran 2020 #6 Berat Efe Sanır dedi: Kali Linux,Ubuntu. Hem kurmadan deneyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hacking gibi işlerle uğraşmıyorsa, neden Kali Linux kursun? Çok bilgisi olmayanlara önerim, Linux Mint olacaktır. Kali Linux'a bulaşmayın, deli olursunuz.
Berat Efe Sanır dedi: Kali Linux,Ubuntu. Hem kurmadan deneyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hacking gibi işlerle uğraşmıyorsa, neden Kali Linux kursun? Çok bilgisi olmayanlara önerim, Linux Mint olacaktır. Kali Linux'a bulaşmayın, deli olursunuz.
Kaptancaptain Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 244 Yer İstanbul - Fatih 6 Haziran 2020 #7 Zorin OS kur istersen Ultimate versiyonu linkten indirebilirsin. İndirmek için. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2020
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 6 Haziran 2020 #8 kerobey dedi: Windows 7'den Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Ama Linux hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden bana bir Linux tavsiyesi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam basitlik isterseniz Windows 8.1 geçin yani.
kerobey dedi: Windows 7'den Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Ama Linux hakkında pek bir bilgim yok. O yüzden bana bir Linux tavsiyesi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam basitlik isterseniz Windows 8.1 geçin yani.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Haziran 2020 #9 Silinen üye dedi: Hocam basitlik isterseniz Windows 8.1 geçin yani. Genişletmek için tıkla... Özgürlük isterse de Linux'a geçer, arkadaş Windows 7'den Linux'a geçiş demiş, siz burada Windows 8.1 diyorsunuz, garip.
Silinen üye dedi: Hocam basitlik isterseniz Windows 8.1 geçin yani. Genişletmek için tıkla... Özgürlük isterse de Linux'a geçer, arkadaş Windows 7'den Linux'a geçiş demiş, siz burada Windows 8.1 diyorsunuz, garip.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.451 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 6 Haziran 2020 #10 Kali Linux ve Ubuntu'ya bakabilirsiniz. Ben de Linux'a geçmeyi düşünüyorum ama kullandığım yazılımlar göz önüne alınırsa pek de geçeceğim gibi durmuyor.
Kali Linux ve Ubuntu'ya bakabilirsiniz. Ben de Linux'a geçmeyi düşünüyorum ama kullandığım yazılımlar göz önüne alınırsa pek de geçeceğim gibi durmuyor.