- Makaleler
- 4
Tam olarak derken?Bir sorum olacak.
Sistem "tam" olarak nedir çünkü ona göre masaüstü ortamı önerisi yapacağım.
Tam olarak derken?Bir sorum olacak.
Sistem "tam" olarak nedir çünkü ona göre masaüstü ortamı önerisi yapacağım.
Kali Linux,Ubuntu. Hem kurmadan deneyebiliyorsunuz.
Kali linux diyen arkadaşlar ne alaka. Önerim Ubuntu veya Xubuntu.Kali Linux ve Ubuntu'ya bakabilirsiniz. Ben de Linux'a geçmeyi düşünüyorum ama kullandığım yazılımlar göz önüne alınırsa pek de geçeceğim gibi durmuyor.
Lubuntu daha hoş XUbuntu'dan.Kali linux diyen arkadaşlar ne alaka. Önerim Ubuntu veya Xubuntu.
Bir Windows fanboyu olarak söylüyorum, Windows candır.
Hocam basitlik isterseniz Windows 8.1 geçin yani.
Ben size hangi Wİndows sürümü diye sormadım ki? Linux'un hangi sürümüne geçeyim diye sordum.windows candır bro her ne kadar bazı işleri özellikleri saçma sapan olsada candır
Lubuntu bana çok sade geliyor ya. İçerisinde uygulama çok yok bence 4GB RAM varken en iyisi Ubuntu.Lubuntu daha hoş XUbuntu'dan.
RAM ve ekran kartı,SSD var mı olarak sormuştum cevabını vermişsiniz o sistem yeter de artar Linux'lar için.Tam olarak derken?
tamam işte bizde sana linux tavsiyesi veriyoruz geçme diyoruzBen size hangi Wİndows sürümü diye sormadım ki? Linux'un hangi sürümüne geçeyim diye sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.