Windows 7'den memnun musunuz?

En aşağı E8400 - 4 GB RAM - SSD olan bilgisayarda Windows 10 rahat çalışabiliyor. Fakat bende ek olarak notebook var ve bu Netbook'da XP haricinde en hızlı çalışan sistem Windows 7 Starter, bu nedenle istemesem de performans alabilmek için Notebook'a Windows 7 Starter kurdum. Cayır cayır şimdi

8.1 varken neden 7 kullanılır anlamıyorum...

Hem daha şık hem daha hızlı hem daha az kaynak tüketiyor hem de daha yeni destek alıyor.
Şık olduğu doğru fakat, kaynak tüketimi değil.
1GB RAM ile Windows 7 400MB kullanırken Windows 8.1 750 kullanıyor. (boşta)
Disk kullanımı da daha yüksek.
Bak mesela ben de Windows 8.1'den yazıyorum sana başka bilgisayardan. Güzel fakat malesef kaynak tüketiminde 2x fark var.
Ayrıca, eski bilgisayarların genellikle Windows 8.1'e sürücü desteği yok.

Hayır 8.1 çok daha az tüketiyor 3 bilgisayarda denedim.

Windows 10 veya Win 8 fanboyları doluşmuş. Win 7 gayet güzel bir işletim sistemi kendim PC donanımları eski olduğundan kullanıyorum ama yeni PC alacağım zaman da büyük ihtimal Win 7 kullanırım. Eski olduğundan değil hoşuma gidiyor kullanıyorum. Bence güzel bir işletim sistemi.

Windows 7 güzel, ama günümüz için yeterli değil.
Ayrıca 7'ye dönseniz bile sürücü desteği olmaz yeni bilgisayarda
Ama eski bilgisayarlar için hem kerneli Vista veya XP kadar eski olmayan ve performansı iyi olan bir işletim sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…