Windows 7'den Windows 10'a formatsız geçmek

Demo_Leoder

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 4 yıldan fazladır Windows 7 kullanıyorum bayağı da memnunum fakat bu ay sonuyla beraber Microsoft'un Windows 7'yi güncellemeyeceğini açıklaması biraz aklımda soru işaretleri oluşturdu Windows 10'a geçsem mi diye. Bilgisayarımın performansı iyi ama eskisine nazaran düşmeye başladı ve Windows 10'un biraz güçsüz bilgisayarlarda Windows 7'ye oranla çok kastığını gördüm. Sizce Windows 10'a geçmeli miyim, geçersem sıkıntı olur mu ve en önemlisi Windows 10'a bilgisayarı formatlamadan geçmenin herhangi bir yolu var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Geçmeni öneririm, güncellik taraftarıyım fakat kasar mı konusunda sistem bilgisi gerekir. Google Drive gibi bir platforma yedek alsan iyi olur en önemli dosyaları ardından "D" diskine atarsın kalanları ve C´ye kuracağın için sadece C´yi biçimlendirirsin.

Bilgisayarın kötü ise geçme. Ben bir kere geçtim 5FPS ile windows 7 ye geri dönene kadar çatladım
kötü değil hocam hemen hemen çoğu oyunu high resolution'da oynayabiliyorum ama son zamanlarda biraz fazla ısınmaya başladı bide parçalar biraz eski nesil mesela 8GB RAM var ama DDR3 , ekran kartım Radeon R7 265 OC.

Bilgisayar ozellikleri neler? Ozellikle RAM kac ve SSD var mi?
500 GB HDD
8 GB DDR3 RAM
AMD Radeon R7 265 OC

kasa 2015 Mart'ında toplandığından beri hiçbir parçası değişmedi
Geç sıkıntı olmaz bence.
bilgisayarda çok fazla şey var bunlar silinmeden geçirmem mümkün mü ? zamanında bir tanıdık geçirmişti yedekleme vs yapmadan

Hazir basligi bulmusken bende soruyum benim sistem; 120 gb ssd, 4gb ddr2 ram, amd radeon r7 200 2 gb ekran kartim var. Benim windows 10'a gecmem sikinti olur mu? ( ben hep sikinti yaratir diye dusundum)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı