Windows 7'den Windows 10'a Geçilmeli mi?

Mint? Oyun için? Destekleyen oyunları oynamak için bile deveyi hendek atlatmak gerekiyor, ilginç bir tavsiye.
Windows'a en yakın rakip işletim sistemlerinden biri. Desteğinin Windows'tan az olması onun kötü bir performansa sahip olduğu anlamına gelmez. Özellikle Steam'ın artık oyunlarında Linux desteğini sağlamaya çalışıyor.

Zaten eğer Windows 8.1 kullanmaz ise 2.seçenek olarak önerdim Mint'i.

LoL gibi oyunlar, bu sektör Steam'den ibaret değil. Kaldı ki kendi kullandığım sırada Steam üzerinden CS:GO kurup çalıştıramamıştım belki bu sürede toparlamıştır kendini.

LoL gibi oyunlar, bu sektör Steam'den ibaret değil. Kaldı ki kendi kullandığım sırada Steam üzerinden CS:GO kurup çalıştıramamıştım belki bu sürede toparlamıştır kendini.
CS:GO Linux'ta çalışıyor diye biliyorum. Hatta CS:GO gibi o yıllarda çıkan çoğu oyun Windows'tan daha performanslı çalışmakta. İki seçenek sunmamın sebeplerinden biri zaten hangi oyunları oynadığını bilmediğimden dolayı.

Windows 8.1 senin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…