SSD var ise geç.
Windows'a en yakın rakip işletim sistemlerinden biri. Desteğinin Windows'tan az olması onun kötü bir performansa sahip olduğu anlamına gelmez. Özellikle Steam'ın artık oyunlarında Linux desteğini sağlamaya çalışıyor.Mint? Oyun için? Destekleyen oyunları oynamak için bile deveyi hendek atlatmak gerekiyor, ilginç bir tavsiye.
Bu sistem Win10'u kaldırır. Win10' a geçin.yanii windows 8.1 geçmemi mi önerirsiniz
LoL gibi oyunlar, bu sektör Steam'den ibaret değil. Kaldı ki kendi kullandığım sırada Steam üzerinden CS:GO kurup çalıştıramamıştım belki bu sürede toparlamıştır kendini.Windows'a en yakın rakip işletim sistemlerinden biri. Desteğinin Windows'tan az olması onun kötü bir performansa sahip olduğu anlamına gelmez. Özellikle Steam'ın artık oyunlarında Linux desteğini sağlamaya çalışıyor.
CS:GO Linux'ta çalışıyor diye biliyorum. Hatta CS:GO gibi o yıllarda çıkan çoğu oyun Windows'tan daha performanslı çalışmakta. İki seçenek sunmamın sebeplerinden biri zaten hangi oyunları oynadığını bilmediğimden dolayı.LoL gibi oyunlar, bu sektör Steam'den ibaret değil. Kaldı ki kendi kullandığım sırada Steam üzerinden CS:GO kurup çalıştıramamıştım belki bu sürede toparlamıştır kendini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.