Windows 7'den Windows 10'a geçiş nasıl yapılır?

10'u kaldırmaz mı ya?

Hocam öyle bir sistemde Windows 10'u HDD'ye kurmanın mantığı yok. Ciddiyim delirirsiniz. Onun yerine ilk önce en kötü 128GB ssd alın Windows 10'u ona kurun.
Hocam hiç öğrenemedim şu ikisinin farkını XD. Türkçeleri ile karışıyor aklımda, açıklar mısın ss ve hdd yi kısaca doğru mu biliyorum?

Hocam hiç öğrenemedim şu ikisinin farkını XD. Türkçeleri ile karışıyor aklımda, açıklar mısın SS ve HDD'yi kısaca doğru mu biliyorum?

HDD Hard Disktir. Fiziksel olarak verileri işler. SSD daha iyi bir teknolojidir ve dijital olarak işler. SSD çok çok çok daha hızlı olduğu için Windows'u SSD'ye kurmanız daha iyi olur.

İndirdim de, media creation tool "Bu aracı bilgisayarınızda çalıştıramadık" hatası verdi.
Yükseltme ile geçmenizi önermem. Buna benzer hatalar alabilirsiniz. İlla yükseltmeyle geçmek isterseniz, Windows 10 ISO dosyasını indirin ve "sources" klasörüne girip, setup.exe yönetici olarak çalıştırarak yükseltme yapmayı deneyin.

HDD Hard Disktir. Fiziksel olarak verileri işler. SSD daha iyi bir teknolojidir ve dijital olarak işler. SSD çok çok çok daha hızlı olduğu için Windows'u SSD'ye kurmanız daha iyi olur.
Tamamdır, doğru hatırlıyorum XD. Çok mantıklı. Hocam zaten yeni pc alıcam da annem evrak işlerini, kız kardeşimin işini görsün yeter. Destek kalktığı için mecburi oldu XD.

Hocam öbür türlü nasıl geçilir ki?

Merhaba. Profilinde Windows 10 görünüyor. Ben de SSD ve RAM almak suretiyle bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmek istiyorum. Bu konuyu açtığın zamandan bu zamana nasıl bir süreçten geçtiğini söyler misin?

Geçin Linux Mint bir de Wine kurun. Bakın keyfinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…