Relectro_OO
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 4GB
- Ekran kartı
- AMD Radeon HD 5500 Series
- İşlemci
- Intel(R) Core(tm) i3-2120 CPU @ 3.30GHz
Dostlar artık karar verdim. Bilgisayarı bugün Windows 10 yapıyorum xd. Chrome desteğini çekmiş ve Steam de çekiyormuş. Microsoft'un kendisi çekeli zaten çok oluyor. Sorun şu ki yanlış bir şey yaparım ve bilgisayardaki her şeyi - resimler vb.- sileceğim gibi geliyor. Yardımcı olun, aklımdaki ana sorular şunlar:
1-Windows 10 mu 11 mi? Şu anlık Windows 11 çok iyi değilmiş sanırım.
2-Windows 10'a geçiş paralı mı? Parasız diye biliyordum, öyle ise ödemeyi nasıl, nerede yapacağım? Microsoft'un sitesi çok karmaşık geliyor
. Deneme sürümü mü verecek şimdi kurarsam?
3- Yerel disk D'deki 64 GB yüklemeye yeter mi? Çünkü yerel disk C'de sadece 10 GB boşluk var.
4- Her şeyim silinmeyecek değil mi?
Çok takıntılıyım da ondan geçemiyordum senelerdir, yapmam gereken her şeyi anlatın, masaüstünü yedeklemem vs. gerekiyor mu? Yedekleyecek yerim yok diğer her şeyi. Sistem özelliklerim:
Intel(R) Core(tm) i3-2120 CPU @ 3.30GHz
4.0 GB RAM.
11 GB yerel disk C ve 64 GB yerel disk D'de boşluk.
Yardım edin dostlar
1-Windows 10 mu 11 mi? Şu anlık Windows 11 çok iyi değilmiş sanırım.
2-Windows 10'a geçiş paralı mı? Parasız diye biliyordum, öyle ise ödemeyi nasıl, nerede yapacağım? Microsoft'un sitesi çok karmaşık geliyor
3- Yerel disk D'deki 64 GB yüklemeye yeter mi? Çünkü yerel disk C'de sadece 10 GB boşluk var.
4- Her şeyim silinmeyecek değil mi?
Çok takıntılıyım da ondan geçemiyordum senelerdir, yapmam gereken her şeyi anlatın, masaüstünü yedeklemem vs. gerekiyor mu? Yedekleyecek yerim yok diğer her şeyi. Sistem özelliklerim:
Intel(R) Core(tm) i3-2120 CPU @ 3.30GHz
4.0 GB RAM.
11 GB yerel disk C ve 64 GB yerel disk D'de boşluk.
Yardım edin dostlar