Windows 7'den Windows 10'a geçiş nasıl yapılır?

Relectro_OO

Decapat
Daha fazla  
RAM
4GB
Ekran kartı
AMD Radeon HD 5500 Series
İşlemci
Intel(R) Core(tm) i3-2120 CPU @ 3.30GHz
Dostlar artık karar verdim. Bilgisayarı bugün Windows 10 yapıyorum xd. Chrome desteğini çekmiş ve Steam de çekiyormuş. Microsoft'un kendisi çekeli zaten çok oluyor. Sorun şu ki yanlış bir şey yaparım ve bilgisayardaki her şeyi - resimler vb.- sileceğim gibi geliyor. Yardımcı olun, aklımdaki ana sorular şunlar:
1-Windows 10 mu 11 mi? Şu anlık Windows 11 çok iyi değilmiş sanırım.
2-Windows 10'a geçiş paralı mı? Parasız diye biliyordum, öyle ise ödemeyi nasıl, nerede yapacağım? Microsoft'un sitesi çok karmaşık geliyor :(. Deneme sürümü mü verecek şimdi kurarsam?
3- Yerel disk D'deki 64 GB yüklemeye yeter mi? Çünkü yerel disk C'de sadece 10 GB boşluk var.
4- Her şeyim silinmeyecek değil mi?

Çok takıntılıyım da ondan geçemiyordum senelerdir, yapmam gereken her şeyi anlatın, masaüstünü yedeklemem vs. gerekiyor mu? Yedekleyecek yerim yok diğer her şeyi. Sistem özelliklerim:

4.0 GB RAM.
11 GB yerel disk C ve 64 GB yerel disk D'de boşluk.

Yardım edin dostlar :)

Ben arkadaşımla Microsoft'un siteden indirmiştik sonra normal bir şekilde kurduk bilgilerimiz gitmedi zaten soruyor sana bilgilerin gitsin mi gitmesin mi diye.

2- o PC W11 kaldırmaz.

Ben arkadaşımla Microsoft'un siteden indirmiştik sonra normal bir şekilde kurduk bilgilerimiz gitmedi zaten soruyor sana bilgilerin gitsin mi gitmesin mi diye.

2- o PC W11 kaldırmaz.
Anladım, peki ya lisans alması girmesi gerekti mi arkadaşının hemen?

Tahmin etmiştim kaldırmayacağını XD. 10 kaldırır ama değil mi?

Dostlar artık karar verdim. Bilgisayarı bugün Windows 10 yapıyorum xd. Chrome desteğini çekmiş ve Steam de çekiyormuş. Microsoft'un kendisi çekeli zaten çok oluyor. Sorun şu ki yanlış bir şey yaparım ve bilgisayardaki her şeyi - resimler vb.- sileceğim gibi geliyor. Yardımcı olun, aklımdaki ana sorular şunlar:
1-Windows 10 mu 11 mi? Şu anlık Windows 11 çok iyi değilmiş sanırım.
2-Windows 10'a geçiş paralı mı? Parasız diye biliyordum, öyle ise ödemeyi nasıl, nerede yapacağım? Microsoft'un sitesi çok karmaşık geliyor :(. Deneme sürümü mü verecek şimdi kurarsam?
3- Yerel disk D'deki 64 GB yüklemeye yeter mi? Çünkü yerel disk C'de sadece 10 GB boşluk var.
4- Her şeyim silinmeyecek değil mi?

Çok takıntılıyım da ondan geçemiyordum senelerdir, yapmam gereken her şeyi anlatın, masaüstünü yedeklemem vs. gerekiyor mu? Yedekleyecek yerim yok diğer her şeyi. Sistem özelliklerim:

4.0 GB RAM.
11 GB yerel disk C ve 64 GB yerel disk D'de boşluk.

Yardım edin dostlar :)
Hocam öyle bir sistemde Windows 10'u HDD'ye kurmanın mantığı yok. Ciddiyim delirirsiniz. Onun yerine ilk önce en kötü 128GB ssd alın Windows 10'u ona kurun.

Bilgisayarınız kaldırmaz işkence gibi gelir. (Aynı hatayı yaptığımdan biliyorum) ve lisans almanıza gerek yok fakat aylarca lisans almanız için önünüze popup çıkar ve rahatsız eder. Şu anlık legal diye biliyorum Trendyol gibi sitelerden Windows 10 OEM key alabilirsiniz 40 lira bandında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı