Windows 7'den Windows 10'a geçişte sıkıntı yaşanır mı?

wombat

Hectopat
Merhaba ben bir Windows 7 kullanıcısıyım ve Windows 10'a geçmek istiyorum bilgisayarımın özellikleri:

Windows 7 2 GB yüklü bellek 64 Bit işletim sistemi işlemci= Pentium (r) dual_core CPU ES400 2.70 GHz (2 cpus)
2.7GHz

Eğer bu bilgisayar la Windows 10 kurarsam ne gibi sıkıntılar ile karşılaşırım?

Merhaba ben bir Windows 7 kullanıcısıyım ve Windows 10'a geçmek istiyorum bilgisayarımın özellikleri:

Windows 7 2 GB yüklü bellek 64 Bit işletim sistemi işlemci= Pentium (r) dual_core CPU ES400 2.70 GHz (2 cpus)
2.7GHz

Eğer bu bilgisayar la Windows 10 kurarsam ne gibi sıkıntılar ile karşılaşırım?
Windows 10 sistem gereksimlerine baktınız mI?

O bellek miktarı ile 64 Bit'in kıyısından bile geçmeyin. Ben olsam Windows 7'de devam ederdim.

Hmmm aslında Windows 7 de güzel ama Windows 10 da daha fazla özellik olduğu için geçmek istiyorum 2025 desteği de biteceği için kendimi Windows 10'a geçemediğim için kızıyorum.
Bilgisayar stabil çalışmaz RAM yetmez hatta.

Yani diyelim Windows 10 kurdum ve kurduğum gibi ilk sıkıntı ne olur?

Windows 10'u yükledikten sonra Defender kapatma programları yardımı ile Defender'ı kapatırsan Windows ortalama 1GB RAM kullanacaktır, kapatmazsan bu değer 1.4GB civarlarında oluyor. Geriye kalan 1GB RAM senin işini görürse yükle, mesela sadece tarayıcı açık oluyorsa sorun çıkmaz ama artık bir sürü program var, yetersiz kalacaktır.

Hmmm aslında Windows 7 de güzel ama Windows 10 da daha fazla özellik olduğu için geçmek istiyorum 2025 desteği de biteceği için kendimi Windows 10'a geçemediğim için kızıyorum.

Yani diyelim Windows 10 kurdum ve kurduğum gibi ilk sıkıntı ne olur?
Kardeşim windows 10 sistem gereksimleri var karşılıyorsa kullanırsın karşılamıyorsa kullanmazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı