Windows 7'den Windows 10'a geçmek mantıklı mı?

Kurtarma ISO'larını deneyeceğim biir gelişme olursa yazarım hocam.
ISO'dan sanal makineyi başlatıp mutlaka antivirüsün güncellemelerini yaptıktan sonra tarat sistemi. Virüs bulunmazsa sistem dosyaları bozulmuş olabilir.

Windows Defender'ın Windows 7 desteği bitmesiyle alakası yok . Halen daha Defender güncellemesi alıyor.

Hocam o zaman orijinal Windows 7 de neden çalışmıyor Defender? Konuyu daha önceden Microsoft'a belirttim. Windows 7 olduğu için geri dönüş alamadım. Destek ile iletişime geçtim. Windows 7 için yardım edemiyoruz dediler antivirüs ISO larından başka çarem kalmadı ki.

ISO'dan sanal makineyi başlattıktan sonra mutlaka antivirüsün güncellemelerini yaptıktan sonra tarat sistemi. Virüs bulunmazsa sistem dosyaları bozulmuş olabilir.

Sağ olun hocam.

@470878 O durum Microsoft'un Teknik Destek sunmamasıyla alakalı, Windows 7 Teknik Desteği 2015'te sona ermişti. Windows 7'de Defender çalışıyor fakat pek iyi değil. Manuel olarak kapattınız mı Defender'i?

@470878 o durum Microsoft'un teknik destek sunmamasıyla alakalı, Windows 7 teknik desteği 2015'te sona ermişti. Windows 7'de Defender çalışıyor fakat pek iyi değil. Manuel olarak kapattınız mı Defender'i?

Ben Defender de hiçbir şey ellemedim.

Temiz kurulum olarak Windows 7 kurabilirsiniz yine çok sevdiyseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…