Windows 7'den Windows 10'a geçmek mantıklı mı?

Windows Defender'ın Windows 7 desteği bitmesiyle alakası yok :). Halen daha Defender güncellemesi alıyor.

Hocam o zaman orijinal Windows 7 de neden çalışmıyor Defender? Konuyu daha önceden Microsoft'a belirttim. Windows 7 olduğu için geri dönüş alamadım. Destek ile iletişime geçtim. Windows 7 için yardım edemiyoruz dediler antivirüs ISO larından başka çarem kalmadı ki.

ISO'dan sanal makineyi başlattıktan sonra mutlaka antivirüsün güncellemelerini yaptıktan sonra tarat sistemi. Virüs bulunmazsa sistem dosyaları bozulmuş olabilir.

Sağ olun hocam.

@470878 O durum Microsoft'un Teknik Destek sunmamasıyla alakalı, Windows 7 Teknik Desteği 2015'te sona ermişti. Windows 7'de Defender çalışıyor fakat pek iyi değil. Manuel olarak kapattınız mı Defender'i?

VirtualBox'a 2 ay önce bir Windows 7 kurmuştum. Halada duruyor, hatta şu an ondan yazıyorum. O kadar güzelki Windows 10'a bakmak istemiyorum. Bu aralar virüsmü girdi anlamdım ama garip sesler geliyordu. Defender hiçbir işe yaramıyor, çünkü Windows 7'nin desteği bitti. Bu virüsü silmek için Windows 10'a geçsem mantıklı olur mu?

Not: 2 GB RAM bulunuyor sanal makinede ve kuracağım Windows 10 Pro X86 1707.

Temiz kurulum olarak Windows 7 kurabilirsiniz yine çok sevdiyseniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı