G Görkem Ötün Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 345 Çözümler 3 5 Aralık 2021 #21 470878 dedi: Silmek istemiyorum işte. 2 aylık anım oluştu. Yoksa şimdiye niye konu açarımki? Nostajli olsun diye! Onlar yük bindiriyor işte. Sıkıntı orada başlıyor. Genişletmek için tıkla... İşte virüsü sildikten sonra antivürüsü silmek daha akıllıca.
470878 dedi: Silmek istemiyorum işte. 2 aylık anım oluştu. Yoksa şimdiye niye konu açarımki? Nostajli olsun diye! Onlar yük bindiriyor işte. Sıkıntı orada başlıyor. Genişletmek için tıkla... İşte virüsü sildikten sonra antivürüsü silmek daha akıllıca.
akincelik10 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2021 #22 Görkem Ötün dedi: İşte virüsü sildikten sonra antivürüsü silmek daha akıllıca. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim yöntemde sistemi kapalı tutarak antivirüsün kurtarma ISO'su ile tarama yapıp bütün virüsleri arka planda temizleyebiliyor. Sisteme antivirüs kurup tekrar kaldırmakla uğraşmamış olur.
Görkem Ötün dedi: İşte virüsü sildikten sonra antivürüsü silmek daha akıllıca. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim yöntemde sistemi kapalı tutarak antivirüsün kurtarma ISO'su ile tarama yapıp bütün virüsleri arka planda temizleyebiliyor. Sisteme antivirüs kurup tekrar kaldırmakla uğraşmamış olur.