Windows 7'den Windows 10'a yükseltme yapmalı mı?

Mert Yalçın

Megapat
İşlemci: İntel Core Pentium E5200 2,5 MHz soket LGA 775, Anakart: Asus P5KPL-AM SE, Ekran kartı: Nvidia GeForce 9400GT 1GB, Bellek: Kingston 4 GB. İşletim sistemim Windows 7. Windows 10'a ücretsiz yükseltebileceğimi duyduyuğumda rezerve etmiştim ancak henüz Windows 10'a geçirmedim. Sizce bu kadar eski bir sistemi Windows 10'a geçirmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: İntel Core Pentium E5200 2,5 MHz soket LGA 775, Anakart: Asus P5KPL-AM SE, Ekran kartı: Nvidia GeForce 9400GT 1GB, Bellek: Kingston 4 GB. İşletim sistemim Windows 7. Windows 10'a ücretsiz yükseltebileceğimi duyduyuğumda rezerve etmiştim ancak henüz Windows 10'a geçirmedim. Sizce bu kadar eski bir sistemi Windows 10'a geçirmeli miyim? Şimdiden teşekkürler.
Sisteminizde SSD var mı? Yükseltmeden ziyade, temiz bir win 10 kurulumu yapmanız daha iyi olur. Aksi durumda kasma ya da donma yapabilir. Bu şekilde temiz kurulum yaptığınızda kasma ya da donma yaparsa, donanımsal olarak takviyeye ihtiyaç duyabilirsiniz. (Ram+SSD gibi)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı