Windows 7'den Windows 10'a Yükseltme

nuhsaydam

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcısı
İş yerinde Windows 7 kullanıyorum daha önce Windows 10 kurdum. Performans olarak bilgisayarı çok etkiledi gayet güzel oldu ama yazıcı konusunda bir çok makinede sıkıntı yaşadım. Şu an ise Windows 7 kurulu. Sorum şu olacak. Windows 7'den Windows 10 yükseltme yaptığım zaman kurulu olan düzen gelir mi ve performans olarak bilgisayarı etkileyip iyi mi olur kötü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recepcim adam sistemim güvenli olur mu ? Diye sormuyor ki.Belki arkadaşın bilgisayarı donanımsal olarak desteklemeyecek sormadan bilemezsiniz ..
Nuh bey öncelik olarak bilgisayar özelliklerini bizimle paylaşmanızı rica ederiz ona göre daha iyi yardımcı oluruz.

Sisteminize çok bağlı. HDD kullanıyorsanız geçmeyi düşünmeyin bile. Cidden Windows 7'den geçtiğim için çok pişmanlık çekiyorum ve insanlarında böyle bir hataya düşmesini istemiyorum :)

Recepcim adam sistemim güvenli olur mu ? Diye sormuyor ki.Belki arkadaşın bilgisayarı donanımsal olarak desteklemeyecek sormadan bilemezsiniz ..
Nuh bey öncelik olarak bilgisayar özelliklerini bizimle paylaşmanızı rica ederiz ona göre daha iyi yardımcı oluruz.

pazartesi sabahı sistemin bilgisini göndericem çok geç olmaz umarım şuan başka bi şubede olduğum için bakamıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı